Cartoonito se lanseaza la Boomerang

29 august 2022, 15:30

Noul program de televiziune pentru prescolari va avea premiera în septembrie la Boomerang

Cartoonito se lanseaza la Boomerang


Începand cu 1 septembrie, Boomerang va lansa Cartoonito, un nou program de desene animate dedicat prescolarilor, care îsi propune sa contribuie la dezvoltarea potentialului unic al fiecarui copil si la integrarea acestuia în comunitate.

Alaturi de parintii lor, cei mici se vor putea bucura de personaje cunoscute si de povestile lor, create de animatori de succes, precum si de programe noi de animatie, care mai de care mai amuzante.

Cartoonito va fi difuzat în fiecare zi, de la 9:00 la 15:00, numai pe Boomerang.

Cartoonito este mai mult decat un program de televiziune dedicat copiilor cu varsta cuprinsa între 2 si 5 ani – este locul unde cei mici pot fi tot ceea ce viseaza. Cartoonito încurajeaza autenticitatea si personalitatea dezinvolta, drept urmare le va oferi copiilor un spatiu distractiv si potrivit pentru a-si exprima propriile idei, un spatiu unde respectul, empatia si incluziunea sunt la ordinea zilei. Cartoonito va difuza seriale aflate în armonie cu principalele valori ale sale: creativitate, colegialitate, curaj si curiozitate.

Filosofia care sta la baza Cartoonito a fost dezvoltata de multi experti în educatie timpurie. Cu ajutorul lor, am creat planul de învatare centrat pe om, un sistem educational inspirat din psihologie si stiinta moderna. Pentru Cartoonito, învatarea centrata pe om înseamna o atentie considerabila acordata nevoilor si aptitudinilor prescolarilor.

Gratie pictogramelor si sloganurilor care vor aparea pe ecran în timpul productiilor Cartoonito, telespectatorii vor putea identifica cu usurinta elementele învatarii centrate pe om. Acestea vor simboliza atribute ca: perseverenta, munca în echipa, adaptabilitatea, bunatatea, empatia, capacitatea de a asculta si creativitatea.

Cartoonito va debuta în premiera la Boomerang cu urmatoarele seriale:

• „Thomas si prietenii sai”- locomotiva numarul unu din insula Sodor;

• „Lamput” despre aventurile unei creaturi portocalii care îsi schimba forma si ale savantilor care o studiaza;

• „Baby Looney Tunes” personajele consacrate Looney Tunes, precum Bugs Bunny si Tweety si aventurile lor de cand erau bebelusi.

În lunile urmatoare, sunt asteptate multe alte desene animate. În acest fel, prescolarii si familiile lor vor face cunostinta cu personaje complet noi:

• „Batwheels” este un desen animat plasat în lumea universului DC. Personajele principale – Batmobil si Batgirl, Robin - întruchipeaza niste super-vehicule care salveaza lumea la fel ca supereroii. Serialul arata Batmobilul, motocicleta lui Batgirl si masina lui Robin printre multe altele. Masinile sunt de fapt copiii care învata cu entuziasm sa fie supereroi facand asta cu entuziasmul specific varstei lor.

• „CoComelon" spune povestea unui baietel numit JJ. Alaturi de fratii si de prietenii sai, de Mami, Tati, Tataie si Mamaie, JJ ajunge sa cunoasca o lume plina de culoare cu ajutorul cantecelor simple. Prescolarii pot fredona alaturi de JJ si de restul personajelor. "CoComelon" încurajeaza învatarea si explorarea lumii prin joc, punand accent pe valorile familiei, o abordare pozitiva a vietii si obiceiuri alimentare sanatoase.

• „Paianjenelul Lucas" spune povestea fermectorului paianjen Lucas. Eroului de numai patru ani îi place sa cante tot felul de cantece, iar pasiunea lui este sa descopere lumea. Este înzestrat cu un talent care îi permite sa ajunga în orice colt al casei: sare foarte sus si tese panze. Locuieste într-o casa veche, victoriana, alaturi de Findley, o musca cu inima mare, Avocado, un mic bulldog cu multa energie si Bodhi, un cameleon lenes.

Premiera Cartoonito va avea loc pe 1 septembrie, începand cu ora 9.00.

Animatiile vor fi difuzate zilnic, de la ora 9:00 la 15:00 numai la Boomerang.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!