Cantus Mundi anunta o noua sesiune de preselectii pentru cor si percutie in Bucuresti

15 mai 2023, 11:23

Preselectie Cantus Mundi


In zilele perioada 7 - 10 iunie 2023, Programul National Cantus Mundi organizeaza preselectii pentru inscrierea copiilor si adolescentilor din Bucuresti la atelierele corale si de percutie. Toate atelierele Programului National Cantus Mundi sunt gratuite.

Atelierele corale si de percutie Cantus Mundi se adreseaza copiilor si adolescentilor cu varste cuprinse intre 4 si 15 ani din Bucuresti si imprejurimi, pasionati de muzica, percutie si artele spectacolului. Inscrierile pentru preselectie se primesc online pana pe data de 30 mai, prin completarea formularului online disponibil pe website-ul programului, la adresa: https://cantusmundi.com/preselectii

Atelierele Cantus Mundi se desfasoara la Bucuresti pe tot parcursul anului si sunt coordonate de profesionistii Corului National de Camera „Madrigal – Marin Constantin” si Cantus Mundi pentru cor, precum si de Zoli Toth – prof. coordonator si Bogdan Pop – prof. asociat, pentru percutie.

Program auditii:

• Preselectii pentru ATELIERELE DE COR | 7 – 8 iunie 2023
Sunt invitati la preselectie copii si adolescenti cu varste cuprinse intre 4 - 14 ani.
Preselectiile se vor desfasura la sediul Corului National de Camera „Madrigal - Marin Constantin”, Aleea Dealul Mitropoliei nr. 11 (Piata Unirii), Bucuresti.

• Preselectii pentru ATELIERELE DE PERCUTIE | 10 iunie 2023
Sunt invitati la preselectie copii si adolescenti cu varste cuprinse intre 10 - 14 ani.
Preselectiile se vor desfasura la Sala Palatului, la sediul Sectiei de percutie Cantus Mundi, Str. Ion Campineanu nr. 28, Bucuresti.


Informatiile logistice privind orarul si organizarea preselectiilor vor fi transmise in timp util celor inscrisi.


Auditiile pentru atelierele corale si de percutie pentru copii si adolescenti fac parte dintr-un complex demers educational si cultural desfasurat permanent de echipa Madrigal - Cantus Mundi, prin care sunt oferite oportunitati copiilor si adolescentilor pentru a se dezvolta armonios cu ajutorul muzicii. Acestia beneficiaza de acces la educatie culturala sustinuta si participa la concerte, evenimente si manifestari artistice ample, in cadrul evenimentelor organizate sub egida Corului National de Camera „Madrigal - Marin Constantin” si a Programului National Cantus Mundi Romania.


Programul National Cantus Mundi este cel mai mare program de integrare sociala prin muzica din Romania, initiat de reputatul dirijor Ion Marin si derulat cu implicarea membrilor Corului National de Camera „Madrigal – Marin Constantin”.

Dupa mai bine de 11 ani de activitate, Programul National Cantus Mundi reuneste sub umbrela sa peste 1.800 de coruri, aproximativ 63.000 de copii alaturi de dirijorii lor, participa la promovarea cantului coral pe intreg cuprinsul tarii, depasind barierele legate de etnie, conditie sociala si capacitati fizice sau psihice, construind astfel nuclee culturale complexe, atat de necesare pentru revitalizarea societatii noastre.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!