Boomerang va deveni Cartoonito incepand cu 18 martie

2 martie 2023, 11:17

 Logo Cartoonito


Cartoonito, televiziune ce apartine Warner Bros. Discovery, se adreseaza prescolarilor si familiilor acestora

Intampinati cu drag si voie buna noi personaje si prieteni de incredere, distrati-va si radeti in hohote urmarind noile productii de la Cartoonito inspirate de francize legendare - Batroti, Bugs Bunny: Constructorii, Thomas si Prietenii sai: Toate motoarele pornite, Paienjenelul Lucas si multe, multe altele!

Boomerang va deveni Cartoonito incepand cu 18 martie, in regiunea EMEA. Televiziunea va avea un repertoriu impresionant de productii de divertisment modern pentru prescolari, reprezentand cel mai mare angajament facut de Warner Bros. Discovery catre programele pentru copiii cu varstele cuprinse intre 2 si 6 ani. Dedicat povestilor distractive, captivante si relevante din punct de vedere cultural, Cartoonito sarbatoreste prescolarii in felul lor, unic si fara filtru - cu toate capriciile si gingasiile care vin la pachet si ii incurajeaza sa invete, sa rada si sa iasa din liniile impuse de societate.


Reimaginarea unor francize legendare din palmaresul Warner Bros. Discovery, cu interpretari adecvate prescolarilor, noi productii originale precum Batrotile si Bugs Bunny:Constructorii vor acompania seriale deja familiare, iubite de copiii din lumea intreaga - Paienjenelul Lucas si Thomas si Prietenii sai. Centrat pe creativitate, munca in echipa si incluziune, Cartoonito tinteste sa sprijine personalitatea tuturor copiiilor, prin sarbatorirea unicitatii fiecaruia si prin incurajarea acestora sa interactioneze cu ceilalti pe baza empatiei, respectului si a corectitudinii.

Vanessa Brookman, Senior Vice President, Kids & Family EMEA pentru Warner Bros. Discovery, a spus: „Sunt foarte mandra ca in anul in care sarbatorim 100 de ani de Warner Bros., ne aratam dedicarea catre audientele cele mai tinere, prin lansarea programului de divertisment pentru prescolari, Cartoonito, in EMEA. Prin Cartoonito, ne propunem celebrarea individualitatii si a orginalitatii intr-un singur si sigur loc, in care copiii si familiile lor pot rade si invata alaturi de personaje indragite. Suntem entuziasmati sa prezentam palmaresul variat de productii originale si sa ne deschidem bratele catre o noua generatie in lumea emblematica Warner Bros., cu adaptari moderne ale francizelor preferate pentru prescolari, precum Batrotile si Bugs Bunny: Constructorii.”

Seriale cheie, de neratat, ce vor face parte din programul Cartoonito:


Batroti – Produs de Warner Bros. Animation, „Batroti” marcheaza primul serial DC Batman pentru prescolari, oferind tinerilor spectatori o aventura animata de mare viteza si interes. Cei mici si familiile lor vor fi purtati intr-o calatorie alaturi de grozava echipa de super-vehicule- Bam (Batroata), Bibi (Motocicleta lui Batgirl), Redbird (Masina sport a lui Robin), Buff (Bat-camionul) si Avionul Batwing - ce ii ajuta pe Batman, Batgirl si Robin sa mentina siguranta pe strazile Gotham City. Fie ca se confrunta cu Legiunea Zoom sau unul dintre cei mai notorii raufacatori din orasul Gotham Batrotile vor folosi incredibilele gadget-uri si munca in echipa pentru a salva ziua si orasul Gotham.

Bugs Bunny: Constructorii – Produs de Warner Bros. Animation, noul serial pentru prescolari este o noutate in istoria Looney Tunes, combinand aventura, umorul si modul de a fi al personajelor emblematice, Bugs Bunny Builders alimenteaza, prin aventurile pe care le prezinta, fascinatia copiiilor fata de constructii si amenajari si ajuta prescolarii sa isi formeze aptitudini esentiale - printre care exprimarea in public, rezolvarea problemelor, colaborarea, comunicarea si gandirea stiintifica precum si analiza matematica. In acest serial, Bugs si Lola sunt administratorii unei echipe de constructori Looney Builders formata din Daffy, Porky, Tweety si alte fete familiare din universul Looney. Impreuna, echipa ajuta cetatenii din Looneyburg cu lucrari caraghioase. Fie ca acestia construiesc o noua pista de curse palpitanta sau creeaza o inghetata nemaipomenita, nicio lucrare nu este prea mare sau prea nebuneasca pentru Constructorii Looney Tunes, atat timp cat muncesc in echipa si folosesc uneltele si vehiculele turate la maximum.

Interstellar Ella – Un serial animat Computer Generated 3D, plin de actiune, comedie si aventuri intergalactice, ce urmareste descoperirile facute de Ella si prietenii ei despre comete, planete si toate elementele astronomice incredibile ce le alcatuiesc casa - galaxia Calea Lactee.

Paienjenelul Lucas – Un show animat bazat pe un hit viral de pe YouTube, care urmareste aventurile unui tanar paianjen induiosator si a prietenilor sai, pe masura ce incearca sa navigheze prin lumea mare care-l inconjoara.

Ciupi-Ciup si Ciupercutele – este un nou serial care urmareste comunitatea adorabila a Ciupercutelor, care pornesc intr-o calatorie plina de aventura, veselie si voie buna. Cresterea nu este un lucru usor cand esti un gardian in miniatura al padurii, dar impreuna fiecare zi e la fel de frumoasa ca precedenta – mai ales cand inveti, te simti bine si ai si prietenii alaturi de tine.

Thomas si prietenii sai: Toate motoarele pornite invita prescolarii la bord pentru a urmari Locomotiva Numarul Unu si pe prietenii acesteia in noi aventuri muzicale simpatice. O animatie 2D, vibranta, care prezinta povestea a cinci motoare tinere: Thomas, prietenul sau cel mai bun Percy, rivalul Diesel, aventurosul calator al lumii Nia si Kana, o noua locomotiva electrica de mare viteza.

Toad & Prietenii – Un serial animat Computer Generated, bazat pe nuvela Vantul prin salcii scrisa de Kenneth Grahame. Acest serial celebreaza si prezinta viata la tara, urmarind aventurile pline de umor, de pe malul raului ale lui Toad, Ratty, Mole si Hedge, in timp ce invata despre curaj, respect si importanta prieteniei.


Boomerang va deveni Cartoonito din 18 martie 2023 si va fi disponibil ca un program de sine statator in Romania, unde, timp de doua saptamani, va difuza exclusiv episoade din cel mai nou serial – BatRoti.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!