Asociatia Green Revolution organizeaza cea de-a doua editie a Targului de jucarii "2nd Life"

31 august 2022, 16:50

Targ de jucarii

Acorda o noua sansa jucariilor vechi


Asociatia Green Revolution (AGR) va desfasura, în data de 10 septembrie 2022, la Roaba de Cultura, în parcul Herastrau, cea de-a doua editie a Targului de jucarii „2nd Life”, un eveniment de educatie ecologica, financiara si sociala, ce îsi propune sa redea jucariilor nefolosite o noua viata educand în acelasi timp copiii în spiritul celor 3 R: reuse, repair, recycle.

 

”Ideea unui targ de jucarii a plecat de la realitatea ca în majoritatea caselor se regasesc foarte multe jucarii, care nu mai ajung sa fie folosite niciodata, iar de cele mai multe ori colectia creste lunar. Implicatiile sunt foarte multe si nu tin numai de spatiul blocat din locuinte, ci tin si de educatia financiara, de cea ecologica si de capacitatea copiilor de a se desparti de jucariile aflate înca în stare buna. Ne-am întrebat asadar ce putem face pentru a le reda jucariilor neutilizate un nou partener de joaca.

Am creat asadar un Targ de Jucarii, iar dupa prima editie la care peste 2000 de persoane ne-au fost alaturi, organizam pe 10 septembrie 2022 editia a doua. si în acest an copiii pot veni sa îsi vanda jucariile vechi si sa doneze o parte din suma unei cauze umanitare pe care o aleg chiar ei. De asemenea, copiii prezenti la Targ vor avea la scena un program dedicat lor si multe activitati educative si distractive pregatite cu drag de sponsorii si partenerii evenimentului”, a declarat Raluca Fiser, Presedinte, Asociatia Green Revolution.

 

Pe langa actiunea de vanzare a jucariilor, pe scena Roabei de Cultura vor avea loc prezentari ce vizeaza educatia financiara, moment sustinut de BCR, dar si o dezbatere despre importanta donatiilor în educatia copiilor alaturi de îndragitul psiholog Otilia Mantelers. Totodata, micii participanti la Targul de Jucarii vor avea parte de momente artistice dedicate lor, de workshop-uri educative si concursuri antrenante.

 

Pe tot parcursul Targului, vizitatorii mari si mici vor putea participa în mod gratuit la o multitudine de ateliere: concurs de reciclare selectiva, labirinturi cu premii, robotica si programare cu piese LEGO, partide de sah, pictura pe ceramica, puzzle-uri, craft pusculite din materiale reciclabile, pictura pe fata, tatuaje, codite, masti decorative din materiale reciclabile.

 

Ora

Program

10:00

Muzica si dans cu Andra Gogan's Dance Academy 

10:40

Aventurile lui Habarnam – Teatrul Istetila

11:20

scoala de Bani BCR – educatie financiara pentru copii

11:50

Tragere la sorti marca Fulga

12:00

Cum ii ajutam pe copii sa se desparta de jucariile vechi? dezbatere cu psihologul Otilia Mantelers

12:40

Cursuri de prim-ajutor pentru copii – Micul Erou

16:00

Muzica si dans cu Andra Gogan's Dance Academy 

16:30

Tragere la sorti marca Fulga

17:00

Concert Voltaj Academy


Pentru programul complet si actualizat va rugam sa consultati pagina de Facebook a Roabei de Cultura. Evenimentul se va desfasura în intervalul orar 10.00 – 18.00, iar intrarea este gratuita. Accesul catre Roaba de Cultura se face prin intrarea din zona ”Pescarus” a Parcului Regele Mihai I (Herastrau).

 

Va asteptam sub umbrela unui eveniment plin de ateliere interactive, un program artistic atractiv atat pentru adulti cat si pentru copii si multa joaca.

 

Acest proiect desfasoara cu ajutorul partenerilor care sustin educatia ecologica si financiara.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!