Arctic ii invita pe cei mici in Casa sustenabila din Destiny Park pentru a invata cum sa aiba grija de mediul inconjurator

28 februarie 2023, 17:45

Casa sustenabila Arctic_Destiny Park

Compania Arctic, liderul pietei de electrocasnice locale, se alatura primului parc tematic educational din Romania, Destiny Park, oferindu-le celor mici ocazia de a invata intr-un mod inedit despre sustenabilitate.

Proiectul Casa sustenabila Arctic porneste de la misiunea companiei, care pune sustenabilitatea in centrul modelului sau de afaceri, promovand importanta consumului responsabil si acordand o atentie deosebita componentei de educatie.

Spatiul Arctic – amenajat sub forma unei locuinte primitoare – este impartit in mai multe zone, in care cei mici descopera, participand la activitati distractive, cum sa foloseasca electrocasnicele din casa cat mai eficient. Astfel, in zona dedicata spalarii hainelor, vizitatorii invata cum sa prelungeasca viata hainelor si sa utilizeze optim masina de spalat rufe, masina de spalat rufe cu uscator si uscatorul de rufe. In plus, copiii pot vedea cum arata interiorul unei masini de spalat rufe si cum functioneaza. In zona de bucatarie, cei mici afla cum sa diminueze consumul de apa si energie cu ajutorul masinii de spalat vase si cum sa previna risipa alimentara prin refrigerarea corecta a alimentelor.
„Misiunea Arctic este de a face sustenabilitatea accesibila unui numar cat mai mare de romani, investind in dezvoltarea de produse eficiente energetic, tehnologii de ultima ora si metode de productie prietenoase cu mediul.

Ne-am asumat, in acelasi timp, angajamentul de a ne implica in promovarea educatiei pentru sustenabilitate, pentru ca fiecare generatie in parte are datoria sa invete cum putem reduce impactul negativ asupra planetei. Acest proiect s-a nascut din convingerea ca este important pentru copii sa constientizeze rolul fiecaruia dintre noi in conservarea resurselor naturale. Suntem incantati sa le oferim celor mici experienta directa a invatarii prin joaca si ii asteptam cu drag sa exploreze Casa sustenabila Arctic”, a declarat Murat Büyükerk, Chief Executive Officer Arctic.

„Educatia pentru sustenabilitate poate face diferenta in ceea ce priveste conservarea resurselor naturale. Acesta este motivul pentru care cele mai recente campanii de brand Arctic au abordat aceasta directie si ne bucuram ca, odata cu acest proiect, sa includem si componenta de edutainment. Prin prezenta noastra in cadrul Destiny Park, ne dorim sa ii familiarizam si pe cei de peste 4 ani cu pasi mici, dar importanti, pe care ii pot face respectand planeta. Astfel, incurajam copiii sa actioneze ca membri responsabili ai comunitatii, un element esential pentru a construi impreuna o societate mai buna”, a adaugat Gabriel Eremia, Marketing & Product Management Director.

Proiectul Casa sustenabila Arctic din cadrul Destiny Park face parte din strategia de responsabilitate sociala a companiei, construita pe trei piloni – sanatate, comunitate, educatie. Printre initiativele din domeniul educatiei se numara proiecte care vizeaza atat invatamantul dual, cat si viitorii sau actualii angajati, cum ar fi programul de internship Fresh Start, FIT Graduate Engineering Program sau Academia Tech Pro. Compania sustine miscarea pentru egalitatea de gen in tehnologie si inovare prin proiectele Women inTech sau Arctic Women Community. De asemenea, Arctic a dezvoltat o componenta puternica de educatie pentru sustenabilitate, dupa cum o dovedesc cele mai recente campanii - Forgotten si Mancarea de la producatorii locali merita electrocasnicele incorporabile Arctic.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!