Animatiile care ii invata pe copii cum sa ramana sanatosi pe timp de pandemie sunt acum accesibile gratuit

19 octombrie 2021, 13:33

Cursul animat “Curat si Sanatos” este disponibil gratuit pe platforma educationala Zenergize toata luna octombrie si ii invata pe copii: ce este igiena personala si de ce este importanta, ce este CoVid-19 si cum ne protejam sanatatea, ce sunt virusii si cum ”invadeaza” ei corpul si multe altele!

Am structurat informatiile esentiale cu privire la igiena personala, le-am explicat pe limba copiilor, am creat povesti si personaje simpatice de la care copiii invata usor si am creat 11 lectii animate in care copilul tau invata ce sa faca si ce sa nu faca (mai ales pe timp de pandemie) pentru a ramane sanatos.

 

Este esential ca in aceste vremuri sa ne educam copiii despre comportamentele de care sa dea dovada pentru a ramane sanatosi. Atat pentru bunastarea lor, cat si pentru cea a intregii familii si comunitati. De aceea incurajam toti parintii sa intre pe platforma Zenergize si sa-si inscrie copiii la cursul online animat Curat si Sanatos. Este gratuit toata luna octombrie!

 

Copiii au nevoie sa inteleaga ce este un virus, cum actioneaza el si ce se petrece in corpul lui in momentul in care sistemul imunitar intra in actiune. In acest fel, copilul devine mai constient si alege singur sa faca comportamentele care il tin sanatos.

Inscrie-ti copilul aici: https://bit.ly/3BR8TCU

 

Cursul e disponibil pe platforma educationala pentru copii Zenergize si este dedicat in special copiilor de nivel primar, care merg la scoala in aceasta perioada.

 

Platforma Zenergize este singura platforma educaționala pentru copii din Romania unde gasesti cursuri animate de dezvoltare personala care il ajuta pe copilul tau sa isi dezvolte increderea in sine, mentalitatea de crestere si succes, empatia, perseverența si alte atuuri necesare pentru reusita pe termen lung. Cursurile de pe platforma sunt bazate pe stiința, iar metodologia Zenergize este inspirata din cele mai performante sisteme educaþionale din lume.

 

Pentru detalii suplimentare despre cursul Curat si Sanatos acceseaza acest link: https://bit.ly/3BR8TCU

Mai multe informatii despre platforma educationala Zenergize aici: www.zenergize.ro

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!