Alina Sorescu canta in noul serial Garda Felina de la Disney Junior

11 aprilie 2016, 14:25


Alina Sorescu canta in noul serial Garda Felina de la Disney Junior

 

 

Alina Sorescu interpreteazã o piesã din noul serial „Garda Felinã” ce se lanseazã la Disney Junior pe 18 aprilie la 19:30. Vedeta a filmat un videoclip special pentru aceastã piesã, disponibil aici. Melodia va fi inclusã în episodul ce are premiera pe 24 aprilie, la 19:30.



Seria animatã "Garda Felinã" continuã povestea lungmetrajului realizat de Disney, ”Regele Leu” urmãrind aventurile lui Kion, al doilea pui al lui Simba și Nala, care este însoțit de un grup diversificat de prieteni, dupã ce aceștia își unesc forțele pentru a proteja Regatul Luminii. Povestea lui Kion și a prietenilor lui ne-a fost prezentatã pentru prima datã în filmul de televiziune ”Garda Felinã: Întoarcerea” difuzat în premierã la Disney Junior Romania în luna martie. Serialul se difuzeazã în fiecare zi de la ora 19:30 și în reluare la orele 11:25, 14:15 și 17:15.


Am participat cu mare drag la acest proiect și mi s-au aprins multe amintiri legate de filmul Regele Leu, acesta fiind primul film animat pe care l-am vãzut în copilãrie într-o salã de cinema. Abia aștept ca și micuțele mele sã descopere poveștile și personajele din Garda Felinã și mai cu seamã pe Fuli, ghepardul a cãrei piesã o interpretez în limba romana,” a afirmat Alina Sorescu.


Special create pentru copiii cu vârsta între 2 și 7 ani și familiile lor, poveștile prezentate în seria ”Garda Felinã” sunt concepute pentru a transmite lecții pozitive despre munca în echipã, comunitate și diversitate. Experții în Educație și Științã din cadrul parcului tematic Animal Kingdom (Regatul Animalelor) al Disney au avut rolul de consultanți, fiind o sursã de inspirație pentru povești originale bazate pe experiențele lor directe și oferind sfaturi despre trãsãturile, comportamentele și habitatele diferitelor specii de animale africane. Fiecare episod ”Garda Felinã” integreazã cuvinte și expresii Swahili și cântece originale.


Fiind al doilea fiu, Kion este destinat sã fie liderul Gãrzii Feline, o echipã formatã din animale care au sarcina de a proteja Regatul Luminii. În loc sã aleagã un grup format doar din lei pentru a servi alãturi de el, Kion lasã deoparte tradiția și își cheamã câțiva prieteni despre care el considerã cã întruchipeazã cel mai bine calitãțile eroice ale Gãrzii Feline. Ca lider al Gãrzii Feline, Kion este cel mai feroce. El are puterea Rãgetului prin care poate invoca toți marii lideri din trecut sã strige alãturi de el când trebuie sã controleze o situație. Deși este încrezãtor în abilitãțile lui de conducere, Kion este foarte corect când vine vorba de cum și când sã utilizeze aceastã putere și nu dorește sã facã abuz de ea.


Ceilalți membri ai Gãrzii Feline sunt: Bunga, cel mai curajos – cel mai bun prieten al lui Kion și partener de conspirații, Bunga este un bursuc african neînfricat care nu stã prea mult pe gânduri înainte sã acționeze; Fuli, cea mai rapidã – Fuli este un ghepard încrezãtor, atletic, întotdeauna pregãtitã de o provocare și singura care îl poate înfrunta pe Kion, motiv pentru care acesta a numit-o în funcția de secund; Beshte, cel mai puternic – Beshte este un hipopotam prietenos și bun la suflet, prietenul tuturor animalelor din Regatul Luminii; și Ono, cel mai perspicace – Ono este o egretã intelectualã care servește drept ”ochii din cer” ai Gãrzii Feline. Pe mãsurã ce seria avanseazã, aceastã echipã diversificatã de tinere animãluțe învațã cum sã își foloseascã abilitãțile unice pentru a rezolva probleme și îndeplini sarcini cu scopul de a menține echilibrul în Cercul Vieții.


Personajele suplimentare care își vor face apariția sunt sora mai mare a lui Kion, Kiara, care așa cum ne-a arãtat ”Regele Leu II: Mândria lui Simba”, urmeazã sã devinã Regina Regatului Luminii. Kiara și cele mai bune prietene ale ei, Tiifu și Zuri nu sunt sigure la început cã Kion este pregãtit sã facã fațã acestei sarcini de lider al Gãrzii Feline, dar realizeazã repede cã micul leu știa prea bine ce face când și-a ales aceastã echipã diversã. Tiifu și Zuri au fost inspirate dintr-un alt duo comic – și anume personajele zãpãcite și mult iubite de copii, Timon și Pumba din ”Regele Leu” – care vor apãrea la rândul lor ca familia adoptivã a lui Bunga. De asemenea, în serial își vor mai face apariția numeroase alte personaje îndrãgite inclusiv Simba, Nala, Mufasa, Rafiki și Zazu.


Rãufãcãtorii seriei sunt Janja și hienele; Mzingo și vulturii; Makuu și crocodilii; Reirei, Goigoi și șacalii; și Ushari, o cobrã egipteanã care pare sã se afle mereu în locul și la momentul nepotrivit.


Ford Riley ("Agentul Special Oso") este cel care a dezvoltat filmul și seria, având rolul de producãtor executiv. Howy Parkins ("Jake și Pirații din Țara de Nicãieri") este regizorul de teatru. Christopher Willis ("Mickey Mouse") este compozitorul, iar Beau Black ("Miles din spațiu") este interpret/cantautor. Autorul și expertul în Swahili, Sarah Mirza, este consilierul pe probleme de limbaj și culturale."Garda Felinã" este o producție a Disney Television Animation și poate fi vizionat de toți copiii fãrã restricții.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!