Alice si Lewis continua aventura cu noi episoade la Boomerang!

30 iunie 2021, 14:56

Incepand de luni, 5 iulie 2021, ora 20:00, fanii serialului "Alice si Lewis" se vor bucura de noile intamplari in Tara Minunilor. Sezonul 1 continua, iar cei doi prieteni vor intalni noi provocari in tinutul magic.

Alice si Lewis


Cine sunt Alice si Lewis?


Alice, in varsta de 6 ani, este o fetita stralucitoare care asteapta doar o noua oportunitate de a se juca. intr-o zi, cand nu avea mare lucru de facut, descopera tara Minunilor! Din acel moment, eroina, insotita de iepurele magic, Lewis, cunoaste o lume plina de culoare plina de creaturi magice. Cu toate acestea, micuta Alice merge si la scoala, unde are alti prieteni. Lui Alice ii place sa mearga in tinutul magic si sa faca echipa cu Lewis si ceilalti prieteni ai ei, chiar daca asta inseamna sa se lupte cu regina cea furioasa. Fiecare episod presupune o vizita in tara Minunilor, unde Alice intalneste noi provocari alaturi de Lewis, confruntandu-se cu regulile si conventiile nebunesti, excentrice, care domnesc in acest Regat paralel.


Ce aventuri ii asteapta pe cei doi prieteni?


Alice decide sa ia parte la competitia pentru gardianul unui ceas important din tara Minunilor. Concurentul ei va fi ... Lewis! Pentru a castiga, trebuie sa-i convinga pe ceilalti locuitori din acest tinut ciudat. in mod neasteptat, fata va castiga primul loc, dar va fi capabila sa se descurce la fel de bine precum o facea Lewis candva?


Premiera noilor episoade din "Alice si Lewis" va avea loc luni, 05 iulie 2021, de la ora 20:00, la Boomerang si continua zilnic.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!