Alatura-te distractiei si iesirilor de neuitat in familie cu noul serial "Duminici strengare"

14 iunie 2024, 11:43

Duminici strengare

Simte nostalgia amintirilor din copilarie si a zilelor petrecute in familie cu noua animatie induiosatoare in care personalitatea si unicitatea fiecarui personaj sunt celebrate cu scopul de a ii incuraja pe prescolari sa-i trateze pe cei din jurul lor cu compasiune, respect si egalitate.

Duminici strengare va avea premiera pe 17 iunie, la Cartoonito Romania.

Alatura-te personajelor din animatia Duminici strengare in timp ce navigheaza prin haosul comic al iesirilor in familie, demonstrand ca, uneori, cele mai memorabile amintiri se creeaza atunci cand lucrurile merg un pic prost. Intamplarile lor iti vor pune zambetul pe buze, iar haosul si bucuria aventurilor in familie vor fi impartasite. 

Lumea Duminicilor strengare ne reintoarce la zilele petrecute impreuna cu familia, cand scoala si munca s-au incheiat si nimic altceva nu este in plan decat petrecerea timpului cu apropiatii. Un serial de animatie de comedie, plin de momente afectuoase, distractive si profund inradacinate in tema familiei.

Fa cunostinta cu personajele principale: Sonia - o fetita de cinci ani extrem de curioasa, sora ei mai mica, Mel - mezina familiei, dar fara indoiala cea mai puternica, varul lor mai mare si sensibil, Hugo, mama lor - artista familiei, tatal lor - copilul cel mare (in suflet), si bunica, melomana familiei.

Sonia, Hugo si Mel sunt insotiti uneori si de unul dintre cei mai buni prieteni ai lor, Nicky, care are probleme de auz si comunica folosind limbajul irlandez al semnelor. Casa de productie, Cartoon Saloon a vrut sa aduca o nota de autenticitate prin distributia personajului Nicky, subliniind importanta reflectarii unor povesti reale si diverse in programele de televiziune pentru copii.

Aceasta decizie vine in sprijinul strategiei de comunicare a Cartoonito, care si-a propus sa prezinte continut educativ si inspirational pentru prescolari, cu scopul de a incuraja si sprijini personalitatile unice si autenticitatea copiilor de pretutindeni, invatandu-i sa-i trateze pe cei din jur cu empatie, compasiune, respect si egalitate.

Procesul de dublaj al Warner Bros Discovery pentru vocea personajului Nicky in intreaga regiune EMEA a fost, de asemenea, abordat cu o atentie deosebita, asigurandu-se ca reprezentarea persoanelor cu deficiente de auz merge dincolo de personajul animat, motiv pentru care, echipa Cartoonito din Romania a ales sa dubleze vocea personajului cu ajutorul unei tinere adolescente cu probleme de auz, cu scopul de a atrage atentia asupra importantei recunoasterii reprezentarii corecte a unor categorii sociale, mai ales in randul celor mici.

Dublaj Niky


Duminici strengare este un serial plin de distractie, care are loc in frumosul si coloratul sat de coasta cunoscut sub numele de Sunday Town - Orasel. Amplasat intre campurile de pepeni si dealul de picnic, acesta este un loc plin de viata, cu strazi inguste, magazine excentrice si o piata aglomerata care gazduieste o multime de muzicieni, artisti stradali, florari si comercianti de alimente. Si la doar cateva minute de aceasta piata zbuciumata se afla Sunday Beach, foarte primitoare si aparent nesfarsita.

Alatura-te Soniei, familiei si prietenilor ei in timp ce creeaza amintiri de neuitat impreuna, in timpul iesirilor de weekend. Cu povesti despre suisuri, coborasuri si mai ales despre momentele distractive, in timp ce se bucura de fiecare clipa petrecuta impreuna.

Urmareste toata actiunea incepand cu 17 iunie numai la Cartoonito Romania, este o intalnire cu o familie super simpatica pe care nu iti doresti sa o ratezi!

Duminici strengare este o productie realizata de Cartoon Saloon pentru Cartoonito, in colaborare cu Warner Bros Discovery. Creata de Nuria Gonzalez Blanco (Late Afternoon, Puffin Rock) si produsa de Nuria si Paul Young (Screencher's Reach, Dorg Van Dango, WolfWalkers, The Breadwinner). Emisiunea este dezvoltata si produsa cu sprijinul Fís Eireann/Screen Ireland, Creative Europe si Coimisiún na Meán/Irish Broadcasting Authority.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!