Al doilea sezon al serialului "Paienjenelul Marvel si prietenii lui uimitori" are premiera pe 30 ianuarie la Disney Junior

27 ianuarie 2023, 11:37

Paienjenelul Marvel si prietenii lui uimitori


Disney Junior anunta premiera celui de-al doliea sezon al serialului Marvel pentru prescolari: „Paienjenelul Marvel si prietenii lui uimitori” luni, 30 ianuarie, la 19:30. Noi episoade vor fi difuzate de luni pana vineri de la 19:30.

Serialul urmareste aventurile lui Paienjenel (Peter) care alaturi de prietenii sai, Fantoma- Paianjen (Gwen Stacey) si Spin (Miles Morales), formeaza Echipa Paienjenel. Impreuna ei protejeaza cartierul de raufacatori si rezolva toate problemele. Cei trei sunt sprijiniti si de amuzantul bot TRACE-E si pornesc in misiuni speciale pentru prietenii, vecinii si orasul lor si salveaza situatia de fiecare data.

Peter Parker, Gwen Stacy si Miles Morales isi unesc fortele alaturi de noii Razbunatori – Iron Man, Ant-Man, Wasp si Reptil pentru a-si proteja comunitatea si mediul inconjurator de si mai multi raufacatori.

Serialul destinat prescolarilor si familiilor lor pune accentul pe teme precum prietenie, cooperare si rezolvarea problemelor.

Noi episoade vor fi difuzate de luni pana vineri de la 19:30

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!