A aparut setul LEGO Project Valley

7 februarie 2023, 17:57

LEGO Project Valley

Grupul LEGO, in parteneriat cu Warner Bros. Discovery Global Consumer Products, a anuntat astazi mult-asteptatul LEGO® Icons The Lord of the Rings: Rivendell™, set inspirat de adaptarile cinematografice premiate.

Acest set extrem de detaliat, cu 6.167 de piese, prezinta fortareata emblematica a elfilor din Pamantul de Mijloc si include 15 minifigurine.

Casa lui Elrond, Rivendell este o locatie cheie in Pamantul de Mijloc si in evenimentele din trilogia "Stapanul Inelelor", fiind locul unde a fost formata Fratia si unde a inceput incercarea de a distruge Inelul Unic.
Setul LEGO Stapanul Inelelor: Rivendell reda multe momente preferate de fani si indicii ascunse si poate fi construit in trei sectiuni:

Prima sectiune contine:
• Inelul Consiliului - include randul de scaune asezate semicircular, pentru consiliu si soclul unde inelul este dezvaluit pentru prima data si unde Fratia discuta despre cum sa-l distruga.
• Dormitorul lui Frodo - cu un birou si un cufar, unde tanarul hobbit se recupereaza dupa ce a fost salvat de Arwen din mainile lui Nazgûl, inainte de a se reuni cu Bilbo.
• Biroul lui Elrond - cu tablouri celebre din istoria Pamantului de Mijloc.

A doua sectiune contine:

• Un turn elfic - cu cinci statui elfice ale unor razboinici faimosi din trecut.

A treia sectiune contine:

• Foisor, rau si pod - pentru a recrea scena in care Fratia paraseste Rivendell.
Mai mult, setul include -15 minifigurine - inclusiv toti cei noua membri ai Fratiei: Gandalf cel Sur, toti cei patru hobbiti (Frodo Baggins, Samwise Gamgee, Merriadoc "Merry" Brandybuck si Peregrin "Pippin" Took), Legolas, Gimli, Boromir si Aragorn. Acestora li se alatura minifigurinele lui Elrond, Arwen, Bilbo Baggins, plus mai multi elfi si un pitic (Gloin) .


Fanii LEGO si ai seriei Stapanul Inelelor vor primi si cateva elemente LEGO noi din lumea Pamantului de Mijloc, printre care: Sabia lui Bilbo, Intepatura, cioburile lui Narsil, sabia de razboinic a lui Aragorn, sabia lui Boromir, precum si numeroase topoare ale piticilor si cutite elfice pentru a se asigura ca Fratia este bine inarmata pentru misiunea care urmeaza.


"Stim ca multi dintre fanii nostri asteapta de mult timp un astfel de set - dar un set LEGO Stapanul Inelelor nu intarzie niciodata, ci soseste exact atunci cand trebuie! A fost important pentru noi sa cream ceva cu adevarat special in aceasta recreere a Rivendell. Am vrut sa adaugam cat mai multe detalii si sa cream o experienta captivanta pe tot parcursul constructiei, pentru deliciul fanilor care recreeaza scene sau vor sa expuna casa lui Elrond. Suntem foarte multumiti de designul final si de modul in care am adus Rivendell la viata in forma de caramida." a declarant Mike Psaiki, LEGO Design Master


LEGO Stapanul Inelelor: Setul Rivendell are un pret recomandat de 2499 RON si este disponibil exclusiv pentru membrii LEGO VIP in perioada 5-7 martie 2023, impreuna cu un set LEGO Brickheadz gratuit Frodo si Golum (40630). Contul de membru LEGO VIP este gratuit, mai multe informatii se regasesc pe www.LEGO.com/VIP. Incepand cu 8 martie 2023, seria LEGO Stapanul Inelelor: Rivendell va fi disponibila in magazinele LEGO Retail si pe www.LEGO.com/LOTR.


INFORMATII SUPLIMENTARE DESPRE PRODUS: LEGO® Stapanul Inelelor Rivendell (10316)

• Varsta: 18+
• Dimensiuni:
◦ Setul masoara peste 39 cm inaltime, 75 cm latime si 50 cm adancime si se imparte in 3 sectiuni: turnul, cercul consiliului si foisorul cu rau si pod.
• 6,167 piese
• Pret: 2499 RON

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!