"Invatam animalele" este o aplicatie educativa si     interactiva cu sunete si imagini reale, care il va       ajuta pe copilul tau sa cunoasca peste 50 de        animale domestice si salbatice si sa-si evalueze        noile cunostinte acumulate.

- 38 animale salbatice

- 17 animale domestice

- peste 50 puzzle-uri interactive

- peste 300 de teste de evaluare interactive

Disponibila in App Store Disponibila in App Store

Procesul de invatare se face prin intermediul aplicatiei in trei pasi simpli:

Stimularea curiozitatii

Stimularea curiozitatii

designul aplicatiei este unul atractiv, cu imaginii vii si sunete captivante, special alese pentru a-i atrage atentia copilului asupra informatiilor pe care dorim sa le recepteze

Receptarea si asimilarea informatiilor

Receptarea si asimilarea informatiilor

copilul dumneavoastra va putea naviga in minunata lume a necuvantatoarelor pentru a le cunoaste individual particularitatile (aspect, mediu inconjurator si sunete emise)

Evaluarea informatiilor

Evaluarea informatiilor

pentru a ne asigura ca noile cunostinte s-au sedimentat corespunzator in memoria copilului dumneavoastra, am conceput peste 300 de teste de evaluare interactive.

Evaluarea informatiilor

Dezvoltarea abilitatilor motrice

prin aranjarea pieselor mici de puzzle copilul dumneavoastra isi foloseste si dezvolta grupele de muschi ce sunt folosite la scris.

Imagini aplicatie

Invata animamele Invata animamele veverita Invata animamele test Invata animamele ghiceste albina Invata animamele puzzle Invata animamele delfin

Ce parere au cei care au incercat aplicatia

Invata Animalele Icon

Invatam animalele

3.70 / 5 bazat pe 37 voturi

Prenume: MAX

e educativ

Maria Semcovici ROSCA

Este un program foarte bun,fetita mea a invatat toate animalele si sunetele acestora.

serban NICOLETA

as vrea sa ma joc

denisa MARIA

Este foarte educativ acest joc,vil recomand.

mihaela DEEA

este un joc de tot cacatul!nu il jucati!cei care l-AU INVENTAT SUNT CEI MAI proaste persone din lume intrega!ducetiva in puka mea de prosti!luavar dumnezeu la nga el sa va ia!!!

taritaelena TARITAELENA

Mesaj:

Prenume: NUME:

Mesaj:

taritaelena TARITAELENA

Mesaj:

Robert FARAUANU

Hai sa invatam

ciubotaru EMMY

E super fratele meu cum vine de la gradinita se si aseaza in fata tabletei.Mie la fel imi place.Va laud si mamei mele îi place nes- pus de mult!!!

< 1

2

3 4 >
Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre sunt functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate