$_smarty_tpl_vars = $this->_tpl_vars; $this->_smarty_include(array('smarty_include_tpl_file' => "include/addthis_new.tpl", 'smarty_include_vars' => array())); $this->_tpl_vars = $_smarty_tpl_vars; unset($_smarty_tpl_vars);
junior.clopotel.ro login cont nou regulament concurs

    

Urmareste la incepand din 11 mai la ora 10:00 in
fiecare sambata!

Faceti cunostinta cu noua printesa Sofia Intai!

Disney Junior prezinta prima mica printesa odata cu premiera serialului Sofia Intai un serial animat fermecator, plin de muzica, pentru intreaga familie, sambata, 11 mai, la ora 10:00.


Basmele cu printese Disney incanta publicul de peste 70 de ani, iar odata cu lansarea Sofia Intai este prima data cand un serial se concentreaza pe o printesa in anii copilariei. Povestile sunt create pentru a comunica mesaje pozitive si lectii de viata relevante pentru copii prescolari. Serialul si filmul sunt productii ale Disney Television Animation.


Povestile prezentate in Sofia Intai au loc in lumea de vis a micutei Sofia care porneste in viata ca o fata normala. Dar, atunci cand mama ei se marita cu regele, este transpusa intr-o lume plina de stralucire, dar uneori confuza la castel, alaturi de casa regala, alaiul fastuos si noii frati vitregi, Amber si James. Sofia Intai include si aparitii ale zanelor Fauna, Flora si Vremefrumoasa (zane cunoscute din clasicul Frumoasa din padurea adormita de la Disney) in functia de directoare ale Academiei Regale Pregatitoare, unde studiaza Sofia, alaturi de alti printi si printese. Vor exista aparitii speciale la diferite evenimente si din randul personajelor clasice precum Cenusareasa si alte printese Disney (citeste mai mult)

Personaje

Printesa Sofia
Sofia este o fire deschisa, aventuriera, o fetita crescuta de catre mama sa sa fie buna, generoasa si umila cu cei din jur. Este foarte curioasa si doreste mereu sa stie de ce. Inima sa mareo ajuta sa isi faca prieteni rapid si des.

Video


Concurs

Rezolva testul si intra in concurs

Viata regala este intr-adevar diferita, dar oricine poate invata sa aiba un comportament demn de un print sau o printesa. Participa la quiz-ul nostru, spune-ne cum trebuie sa se poarte o printesa sau un print si poti castiga super produse Sofia Intai de la Disney Junior. Urmareste noul serial Sofia Intai incepand din 11 mai, in fiecare sambata, la ora 10:00 si in reluare duminica la ora 10:00 doar la Disney Junior!

Galerie foto
descarca materiale Disney