Un stil de viata sanatos pentru copii, distractie si dans in Oraselul Lenes!

1 martie 2013, 15:06

Serialul poate fi urmarit la Boomerang de luni pana vineri la 13:45, in cadrul programului pentru prescolari Cartoonito.

 Serialul care ii inspira pe copii sa faca miscare si sa manance sanatos vine la Boomerang! Creat de islandezul Magnus Scheving, care este si personaj al serialului, Oraselul Lenes este singurul brand global de divertisment dedicat sanatatii copiilor, iar scopul lui este sa motiveze si sa inspire copiii si familiile acestora sa isi schimbe in bine modul de viata, distrandu-se in acelasi timp.
Un stil de viata sanatos pentru copii, distractie si dans in Oraselul Lenes!Prima serie poate fi urmarita la Boomerang de luni pana vineri la 13:45, a doua va fi difuzata in luna mai, iar in august va fi difuzata in exclusivitate cea de-a treia si cea mai noua serie a Oraselului Lenes. In ianuarie 2013, Turner Broadcasting a dat unda verde productiei celei de-a patra serii, la care se lucreaza in prezent.

Urmarit de peste 500 de milioane de copii si difuzat in peste 100 de tari din intreaga lume, Oraselul Lenes este locul in care copiii se vor imprieteni cu micuta Stephanie, fetita careia ii place foarte mult sa danseze, si cu eroul plin de energie Sportacus, care are misiunea de a le arata copiilor cat de frumos si de sanatos este sa se joace in aer liber si sa faca miscare.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!