Sportacus si Stefania se intorc!

30 august 2013, 16:00

Pregateste-te pentru o serie de aventuri nemaivazute pana acum, dansuri si multa distractie, in septembrie la Boomerang!

Episoadele nou-noute din a treia serie Oraselul Lenes se lanseaza pe 2 septembrie la 13:45 la Boomerang!
Sportacus si Stefania se intorc!Sportacus are gadgeturi nou-noute, create de compania care a creat si costumul lui Batman, dar si un rucsac pentru toate sporturile si un indicator de energie pentru bomboane sportive. Stefania este activa in fiecare episod si te va invata cum sa dansezi pe melodiile din serial. Iar Robbie Putrezitul este la fel ca intotdeauna, adica va crea un supererou rau, apoi ii va fura casca lui Pixel si – in general – va complota cum sa-l alunge pe Sportacus din Oraselul Lenes.
Sportacus si Stefania se intorc!Noul sezon va avea si mai multe aventuri, povesti si umor, mai multa actiune si cateva personaje noi. De asemenea, fiecare episod va aduce cate un cantec nou, deci distractia este garantata!

Stiati ca?

Noile gadgeturi ale lui Sportacus (inclusiv rucsacul) au fost create de designerii studiourilor IronHead, care au realizat si costumele pentru filmele Batman, Cei 4 fantastici sau Omul de otel.

Fost campion la gimnastica aerobica, Magnus Scheving a castigat Campionatul European in 1994 si 1995, precum si medalia de bronz la Campionatul Mondial de Gimnastica Aerobica din 1994. Pe langa multe alte titluri, Magnus a castigat Campionatul Tarilor Nordice si detine sase medalii de campion al Islandei. In 1995 a fost votat atletul anului in Islanda, tara sa natala.

Programul filmarilor la Oraselul Lenes este foarte solicitant pentru actori. Magnus spune ca recordul sau este de 3.000 de sarituri intr-o singura zi!
Lazy TownSerialul este faimos pentru muzica si dansurile sale, iar cantecul Bing Bang, lansat in Marea Britanie, a ajuns pe locul patru in topul single-urilor din aceasta tara.
BoomerangPentru mai multe jocuri, activitati si concursuri Oraselul Lenes vizitati www.Boomerang-TV.ro

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!