Se lanseaza la Disney Junior un nou serial - Eroii in Pijama

16 mai 2016, 10:27

Astazi se lanseaza la Disney Junior un nou serial – Eroii in Pijama- ce urmareste aventurile a trei super-eroi prescolari: Pisoi, Bufnita si Sopi. Programul se difuzeaza in fiecare zi de luni pana vineri de la ora 19:00, si in reluare, de la orele 9:10 si 21:25.

Eroii în Pijama

În timpul zilei, micuții de 6 ani Connor, Amaya și Greg merg la școalã ca toți ceilalți. Însã când ceva rãu se petrece în oraș, acești copii speciali, motivați de curiozitate și un simț acut al dreptãții, se pregãtesc pentru misiunile lor – însã trebuie sã aștepte cãderea serii când întregul oraș a adormit pentru a putea merge fãrã sã fie vãzuți.

Eroii în Pijama

Când eroii noștri își pun pijamalele și își activeazã amuletele de animale, se transformã prin magie în alter ego-urile lor de super eroi dinamici, Pisoi, Bufnița și Șopi și devin Eroii în Pijama. Pisoi – foarte rapid și agil, Șopi – extrem de puternic și cu capacitatea de a se cãțãra pe ziduri și Bufnița – cu abilitatea de a zbura și de a vedea la distanțe îndepãrtate. Împreunã cei trei pot face fațã oricãrei situații, se îmbarcã în aventuri pline de acțiuni, rezolvã mistere, se luptã cu rãufãcãtori și învațã în același timp lecții valoroase. Eroii în pijama au pornit în noapte pentru a salva ziua.

Eroii în Pijama

Categoria principalã de public vizatã de aceastã serie sunt copiii cu vârsta între 2 și 7 ani și familiile lor. Serialul stimuleazã jocul imaginativ și este bazat pe captivanta și remarcabila serie de cãrți ilustrate ‘Les Pyjamasques’ creatã de autorul francez Romuald Racioppo.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!