S-a lansat Junior Plus, cel mai distractiv loc pentru copilul tau!

23 aprilie 2012, 13:11

Clopotel Junior plus este cel mai nou serviciu oferit de Clopotel Junior. Acesta este dedicat parintilor preocupati de educatia si distractia copiilor lor intre 3 si 9 ani.

Un cont Clopotel Junior Plus va asigura accesul la o colectie de povesti atent alese dar si accesul la aplicatia personalizata de puzzle.

Povestile Junior Plus pot ajuta copii sa-si dezvolte imaginatia si sa faca distinctia dintre bine si rau. Povestile sunt grupate in categorii: Povesti cu Printese, Povesti Clasice, Basme si Legende, Povesti cu Talc, Povesti de H. C. Andersen, Povesti de Ion Creanga si Povesti de Fratii Grimm.

Povestile Junior Plus au fost citite si interpretate de actori profesionisti.

Aplicatia personalizata de puzzle permite utilizatorului sa urce orice poza pentru a transforma in puzzle. Parintii, alaturi de copii lor pot pune piesele cap la cap pentru a completa imaginatia. Jocurile de puzzle solicita ingeniozitatea, logica si perseverenta copilului.

Utilizatorul Junior Plus poate alege un abonament de 1, 3 sau 6 luni si are optiunea de a plati prin SMS sau prin card bancar.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!