Recomandarile lunii octombrie la Disney Junior

Recomandarile lunii octombrie la Disney Junior

29 septembrie 2016, 17:11 | afisari: 618

ÎN VESTUL SÃLBATIC CU ȘERIFUL CALLIE


Luați-vã lasoul și puneți-vã pãlãria de cowboy pentru a fi pregãtiți de noi episoade cu Șeriful Callie.


Șeriful Callie este o pisicuțã adorabilã, care este dotatã cu un lasou magic și care menține o atmosferã drãguțã și prietenoasã în cadrul frontierelor orașului Nice and Friendly Corners. Ea este însoțitã de credinciosul asistent Peck, o ciocãnitoare energicã ce-și dorește sã susținã legea, și de cel mai bun prieten al ei, Toby, un cactus veșnic optimist care vede un potențial de distracție în orice.


În fiecare zi de luni pânã vineri la 11:25


PETRECERE COSTUMATÃ LA DISNEY JUNIOR


În fiecare week-end din luna octombrie, pregãtim petreceri costumate la Disney Junior.


Puteți alege sã vã costumați precum Kion pentru petrecere cu Eroi, precum Sofia pentru petrecerea Prințeselor, precum Miles pentru petrecerea Exploratorilor sau precum Romeo pentru petrecerea Rãufãcãtorilor. Fiecare week-end este dedicat câte unei teme: Eroi pe 8 și 9 octombrie, Exploratori pe 15 și 16 octombrie, Prințese pe 22 și 23 octombrie și Rãufãcãtori pe 29 și 30 octombrie.


În fiecare week-end de la 10:25


Sofia Intai


PROGRAME PENTRU UN MIC DEJUN RAPID


Fiți alãturi de Disney Junior în diminețile din timpul sãptãmânii pentru noul nostru Bloc de programe pentru un Mic Dejun Rapid. Pentru cã momentul micului dejun și al pregãtirilor pentru școalã sã vã fie mai interesant, Disney Junior va prezenta secvențe scurte din programele voastre preferate. Acum veți avea ocazia sã vã întâlniți cu mai multe dintre personajele Disney Junior preferate înainte de a merge la grãdi! Vã dau întâlnire Goldie și Ursuleț, Eroii în pijama, Jake și Pirații din Țara de Nicãieri, Doctorița Plușica șiMiles în Spațiu.


În timpul sãptãmânii, la ora 08:30


AVENTURI DE DUPÃ-AMIAZÃ


Fie cã sunteți amatori de o cãlãtorie în spațiu sau sã ajutați la schimbarea anotimpurilor în Valea Ielelor sau sã navigați pe Marea de Nicãieri la bordul corabiei Bucky, noi vã oferim tot ce doriți în luna septembrie cu 6 cãlãtorii pe zi alãturi de cei mai aventuroși prieteni Disney Junior.


Vã prezentãm episoade din Aventurile Zânelor Disney, Miles în Spațiu, Sofia Întâi, Jake și Pirații din Țara de Nicãieri, Garda Felinã și Goldie și Ursuleț


În timpul sãptãmânii, la ora 15:20

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior
Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre sunt functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!