Recomandarile lunii noiembrie la Minimax

23 octombrie 2015, 12:18

In luna noiembrie, Minimax ii invita pe cei mici sa urmareasca povestile captivante si prietenoase ale iepurasului Bing, iar impreuna cu maimutica buclucasa din serialul” Maimu vede, Maimu face” se vor distra urmarindu-i indicatiile in arta imitatiei. Episoadele noi ale serialului” Lego- Prietenele din Heartlake City”  vin sa demonstreze cat de importanta este prietenia.

In Maratonul de luni de la Minimax, multe dintre personajele indragite vor fi prezente de dimineata pana la ora 17:00 si in weekend de la ora 9:30 pana la 11:00, Blocul Tematic este dedicat cailor.


Maimu vede, Maimu face 02

PREMIERA: 12.11.2015 ora 06:35
Maimu vede, Maimu face 02Cu eroii adevarati si figurile animate din Parada maimutelor, poti deveni si tu un mare maestru al imitatiei. Fiecare episod ne prezinta cate un animal, pentru ca apoi sa le imitam, sa dansam cu ele si in final sa cantam impreuna in adancul junglei, in desert sau la Polul Nord. Nimeni nu poate sta linistit pe loc, uitandu-se la Parada maimutelor. Imitarea animalelor este nemaipomenit de distractiva. Atentie! Ritmul ii poate antrena si pe adulti!


Lego- Prietenele din Heartlake City (cu episoade noi)

PREMIERA: 04.11.2015 ora 19:00
Lego- Prietenele din Heartlake CityCat de importanta este prietenia? Noii nostri protagonisti va vor ghida in Heartlake City, unde puteti intra in casele lor, puteti afla mai multe despre hobby-urile si distractiile lor preferate. Desi cele cinci prietene au preocupari diferite, ele organizeaza multe programe comune. Vino cu noi si fii membrul acestei echipe fantastice, petrecandu-ti ceva timp in inima orasului Heartlake City.

 
Bing (cu episoade noi)

PREMIERA: 04.11.2015 ora 06:50
BingIepura?ul Bing este un personaj adorabil ?i capos, care intampina provocarile gradini?ei, cum ar fi imbracarea, luarea micului dejun ?i plimbarile in parc, intr-un stil special ?i simpatic, cu un bun sim? al umorului. Iepura?ul Bing ne ofera o poveste voioasa ?i prietenoasa, captivanta ?i unica. Cu siguran?a va fi preferatul copiilor mici.

 
MARATON - in fiecare luni

Bloc Tematic: CAII - in weekend intre 9:30-11:00

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!