Recomandarile lunii decembrie la Disney Junior

Recomandarile lunii decembrie la Disney Junior

29 noiembrie 2016, 16:57 | afisari: 571

CÂNTÃ ÎMPREUNÃ CU SOFIA ªI PRIETENII SÃI

 

Tuturor le place sã cânte, iar programele Disney Junior au cele mai frumoase cântece!


Rãmâi la Disney Junior în luna decembrie în fiecare zi de la ora 12:00 ºi poþi cânta cele mai frumoase melodii alãturi de Sofia, Mickey, Plusica, Jake ºi Garda Felinã!

 


MAGICA LUME DISNEY JUNIOR


Sãrbãtorile sunt un moment magic, aºa cã luna aceasta am creat un bloc special dedicat în întregime celor mai minunate programe. Fie cã îºi doreºti sã îºi petreci vacanþa zburând alãturi de Zânele Disney, înotând alãturi de Mica Sirena sau explorând mediul alãturi de Goldie ºi Ursulet, te poþi distra la fel de bine în orice zi a sãptãmânii din 5 decembrie, la ora 17:00.


Goldie ºi Ursulet 


DOCTORIÞA PLUªICA: SPITALUL JUCÃRIILOR


Doctorita Plusica


Dupã ce a preluat conducerea de la Bunica, Spitalul Jucãriilor merge ca pe roate, la fel ca întotdeauna. Dar tot mai multe jucãrii au nevoie sã fie reparate, iar Hallie vrea sã fie sprijinitã, aºa cã Oiþa, Zãpi ºi Dragonel dau o mânã de ajutor, dar mai întâi trebuie sã îºi dea seama la ce se pricep cel mai bine.


5 noi episoade vor avea premiera din 5 decembrie, în fiecare zi de luni pânã vineri de la ora 11:00.


NOUA SANIE STRICATÃ A LUI BOB


E Ajunul Crãciunului ºi toþi spiriduºii Moºului sunt ocupati pregãtindu-se de marea livrare … când un spiriduș lipsit de magie, Bob, se trezește într-o cursã nebunã dupã ce a fost prins într-o ambuscada de cãtre un pufin rãutãcios, Fațãdepește. Blocat în mijlocul unei pãduri magice, ține de el și de prietenii pe care și-I face pe parcurs sã aducã înapoi sania în timp pentru a face livrarile de Crãciun!


Acest film este o surprizã specialã de Sfântul Nicolae, pe 6 decembrie, de la ora 20:00.

 


MICKEY MOUSE CLUBHOUSE: O POVESTE CU GOOFY


MICKEY MOUSE CLUBHOUSE


Toți copiii iubesc poveștile de culcare, dar oare ce se întâmplã atunci când toate cãrțile își pierd poveștile?


Nu vã faceți griji, Goofy se ocupã de acest caz când se aventureazã în lumea Poveștilor Magice sã readucã poveștile blocate în castelul Bestiilor. Dar nu poate sã se descurce singur, așa cã are nevoie de ajutor din partea lui Pied Piper, Hansel Mouse, Gretel Mouse și a unei perechi de cavaleri.


Vineri pe 16 decembrie la 11:00 și în reluare la 20:00.

 


FILM: PETER PAN


Înainte de intrarea în anul 2017, Disney Junior îi întâmpinã pe Wendy, Michael ºi John ce se alãturã lui Peter Pan în Aventura vieþii lor în Tãrâmul de Nicãieri unde se vor lupta cu Cãpitanul Hook.


Sâmbãtã, pe 31 decembrie, la 19:30

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior
Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre sunt functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!