Pregateste-te pentru cea mai tare competitie culinara!

20 iunie 2012, 12:32

Din 20 iunie, în fiecare miercuri, de la ora 23.00

Superstarul artei culinare Gordon Ramsay pune din nou pe jar telespectatorii TLC din Romania, cu cel de-al doilea sezon din Masterchef US ce va avea premiera miercuri, 20 iunie, de la ora 23.00.
Pregateste-te pentru cea mai tare competitie culinara!Dupa cautari derulate la nivel national, 100 dintre cei mai buni bucatari amatori din America - printre care un ofiter de politie, un inginer petrolist, un specialist in decoratiuni interioare, un operator de motostivuitor, un jucator profesionist de poker, un pianist clasic si un proprietar de salon de tatuaje - ajung cu avionul la Los Angeles, sperand sa devina viitorul "Masterchef" si sa se intoarca acasa cu marele premiu, care le va schimba viata. Juriul cauta prezentari deosebite, arome, originalitate si creativitate, dar lucrul cel mai important pentru concurentii care vor sa aiba fie si cea mai mica sansa este sa fie cu adevarat insufletiti de o imensa pasiune pentru arta culinara.
In fiecare episod, concurentii au la dispozitie doar o ora pentru a pregati felul lor de mancare cel mai reprezentativ, in speranta ca vor castiga un multdorit sort de bucatarie Master Chef si vor intra in competitia culinara a vietii lor. Unii vor fi trimisi inapoi acasa, dar altii vor intra in urmatoarea runda a concursului. Castigatorul va primi 250.000 de dolari, propriul contract pentru publicarea unei carti de bucate si  titlul de American Master Chef.
Pregateste-te pentru cea mai tare competitie culinara!Pentru versiunea americana, producatorii au alcatuit o echipa de jurati formata din Gordon Ramsay, unul dintre cei mai celebri maestri culinari ai lumii, cu doua dintre somitatile industriei restaurantelor din SUA, Chef Graham Elliot Bowles si proprietarul de restaurante Joe Bastianich.

Faceti cunostinta cu juriul:
Juriul MasterchefBowles este un adevarat talent, care a devenit cel mai tanar chef de 4 stele din America, la varsta de numai 27 de ani. Este un pionier al miscarii gastronomiei moleculare, trend care combina gatitul cu chimia. Restaurantul lui inovator combina retete americane de top, pentru a crea primul restaurant “bistronomic” din Chicago. A primit numeroase premii, cum ar fi multravnitul James Beard Award si a fost recunoscut ca participant si candidat in Top Chef: Masters (Bravo) si Iron Chef America (Food Network).

Daca numele lui Joe Bastianich va suna cunoscut e firesc. Mama lui este o vedeta a artei culinare – cheflebrity Lidia Bastianich. Joe este prieten si partener de afaceri cu cel mai de succes chef italian din America, Mario Batali. Dar viata lui Bastianich nu se rezuma doar la restaurante excelente. El este si un apreciat producator de vinuri, descris drept un “filosof la nivelul strazii”. Nume prestigioase precum Food & Wine si James Beard Foundation l-au recunoscut drept un expert in productia de vin si industria restaurantelor.  Cartea lui despre combinatiile de vinuri, Vino Itialiano, este considerata un adevarat etalon in domeniu.

Putini oameni din lumea occidentala nu stiu cine este Gordon Ramsay.  Desi reputatia lui in SUA a fost cladita in principal pe temperamentul lui exploziv silimbajul colorat , in Europa Gordon este considerat unul dintre cei mai buni maestri culinari ai lumii,  unul dintre cei mai talentati si mai pasionati oameni din industria culinara. Gordon detine restaurante pe tot globul, din Italia pana in Los Angeles, unele dintre ele avand 3 stele Michelin.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!