Pharmaceris recomanda crema de protectie solara pentru copii cu SPF 50+

Pharmaceris recomanda crema de protectie solara pentru copii cu SPF 50+

2 mai 2012, 10:18 | afisari: 1508

DE CE  ESTE IMPORTANTÃ PROTECÞIA PIELII COPIILOR IN CAZUL EXPUNERII LA SOARE ?
Este sanatos ca cei mici sã petreacã mult timp în aer curat, dar nu  se recomandã expunerea fãrã protecþie la soare, în special la copii sub 3 ani. Expunerea exageratã la soare în copilãrie creºte riscul de dezvoltare a melanomului malign al pielii (una din cele mai grave forme de cancer). Pentru a minimaliza acþiunea nocivã a razelor UV asupra pielii copiilor, se recomandã aplicarea  în decursul întregului an de creme protectoare cu filtre. Nu trebuie sã uitãm cã atât pielea feþei, cât ºi cea a corpului copiilor au nevoie de protecþie.
Pharmaceris SPF 50+ protecþie foarte înaltãCE FEL DE CREME PROTECTOARE SUNT POTRIVITE PENTRU COPII ªI BEBELUªI ?
Este foarte important pentru pielea copiilor sã alegem produse cu factorul cel mai înalt de protecþie SPF 50+ sau 30, deoarece pielea lor este foarte delicatã. O soluþie bunã o constituie folosirea produselor cu un conþinut de filtre chimice ºi minerale ce asigurã o protecþie înaltã ºi minimalizeazã riscul de apariþie a reacþiei de intoleranþã.

ORICE CREMÃ PROTECTOARE POATE FI FOLOSITÃ PENTRU COPII ªI SUGARI?
Cremele pentru nou-nãscuþi trebuie sã fie selectate foarte atent. E necesar sã le alegem numai pe acelea care sunt special concepute pentru copii ºi rãspund nevoilor pielii lor imature (subþire ºi delicatã). Produsele trebuie sã fie hipoalergenice ºi rezistente la apã. In  mod special, preparatele alese trebuie sa fie testate dermatologic ºi clinic. Un avantaj suplimentar îl reprezintã ingredintele ce previn uscarea ºi iritarea pielii. Cremele protectoare pentru copii nu ar trebui sã conþinã substanþe parfumate ce pot cauza alergii.
Cremã de protecþie solarã pentru faþã ºi corp
SPF 50+ protecþie foarte înaltã
Cremã de protecþie solarã pentru faþã ºi corp
Crema a fost creatã cu scopul de a oferi o protecþie eficientã ºi sigurã pielii sensibile a copiilor impotriva  acþiunii negative a soarelui ºi factorilor externi. Produsul conþine un sistem de filtre fotostabile UVA ºi UVB cu mecanism anti-UV dublu (care reflectã ºi absoarbe razele solare), asigurând astfel o protecþie foarte înaltã împotriva radiaþiei solare ºi a efectelor ei dãunãtoare. Formula cremei îmbogãþitã cu ulei de passiflora calmeazã iritaþiile ºi reduce impactul negativ al factorilor externi.  Acidul folic completeazã formula cremei , oferind celulelor pielii protecþie suplimentarã. Extractul uleios de Laminaria ochroleuca (alge brune) asigurã hidratarea adecvatã pielii, prevenind uscarea ºi pierderea de apã.
Are o formulã rezistentã la apã ºi se absoarbe rapid. Nu lasã urme grase ºi lipicioase.
Pret recomandat 49 ron( 125 ml)

Pharmaceris a pregatit o ofertã ºi pentru adulþi – pachetul special ce conþine cremã pentru faþã, SPF 50+ ºi balsam hidrolipidic pentru corp, SPF 50+ cu 50% reducere la al doilea produs, pentru o protecþie completã ºi eficientã a pielii. Preþ recomandat: 69 RON

www.pharmaceris.ro

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior
Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre sunt functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!