Osteocare, doza de calciu completa pentru copilul tau

6 septembrie 2012, 13:38

In perioada de crestere a micutului necesarul de calciu este mult mai ridicat. Din pacate, alimentatia nu acopera toate nevoie organismului, iar in Romania 90% dintre copii au fost identificati cu deficiente de calciu si vitamina D. De aceea, este nevoie de un supliment nutritiv. Datorita formulei complete Ca-Mg-Zn-vitamina D3, unica formula de pe piata sub forma de sirop, Osteocare este cea mai buna solutie. Osteocare ajuta la formarea unor oase puternice, prin actiunea sinergica a celor 4 elemente: Ca-Mg-Zn-vitamina D3
Osteocare, doza de calciu completa pentru copilul tauMai mult de atat, Osteocare ajuta inca din copilarie in lupta cu osteoporoza. Osteocare este solutia ideala pentru toate problemele, datorita formulei inovatoare Ca+Mg+Zn+vit.D3, primul concept Ca-Mg din lume cu avantajul terapeutic distinct al Mg pentru metabolismul osos, dezvoltat de Prof. Arnold Bekett de la Universitatea din Londra.
Contine calciu natural intr-o forma ce ii asigura absorbtie maxima si se poate administra celor mici in varianta sirop sau efervescent.

Sursa de calciu este naturala, iar gustul placut  de portocala il face excelent tolerat de catre copii. Alege varianta potrivita copilului tau: Osteocare sirop sau Osteocare efervescent.
Nu contine zahar, conservanti sau coloranti artificiali


Preturi:
Osteocare capsule - 25 lei
Osteocare sirop - 29 lei
Osteocare Fizz(effervescent) - 26 lei

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!