Mickey Mouse revine la Disney Junior in "Mickey Mouse: Aventuri incurcate", din 3 februarie

30 ianuarie 2020, 10:45

Productia Disney Junior "Mickey si pilotii de curse" avandu-l in rolul principal pe starul Disney numarul 1, Mickey Mouse, dar si pe prietenii Minnie, Goofy, Donald, Daisy si Pluto, va avea premiera celui de-al treilea sezon cu un nou titlul: "Mickey Mouse: Aventuri incurcate" si o noua versiune a binecunoscutului cantec "Hot Dog!" luni, 3 februarie, de la ora 17.30, pe Disney Junior.

Mickey si pilotii de curse 


Atat de iubit de copii si parinti din intreaga lume, Mickey este una dintre aparitiile constante in productiile Disney Junior de-a lungul anilor. Din ianuarie 2017, atat "Mickey si pilotii de curse" cat si "Clubul lui Mickey Mouse" s-au clasat constant in topul 5 al celor mai vizionate programe TV de catre copiii de pana in 5 ani, iar pe YouTube au strans peste 680 de milioane de vizualizari. Melodia originala "Hot Dog!" a generat, de asemenea, 47 de milioane de vizualizari pe YouTube.

In noul sezon, Mickey si gasca, alaturi de Chip si Dale, pornesc in aventuri amuzante si distractive in imprejurimile Hot Dog Hills, dar si in locuinta plina de gadgeturi a lui Mickey, in atelierul mecanic al lui Mickey si al lui Minnie si in biroul Ajutoarelor Abile Daisy si Cuckoo Loca. Gandit sa impartaseasca lectii despre prietenie, lucru in echipa si comunitate, fiecare episod are doua parti de cate 11 minute cu o pauza intre ele in care Mickey invita copiii sa danseze impreuna pe noul cantec "Hot Dog!"

"Mickey Mouse: Aventuri incurcate" vine cu noutati si in distributie. Maulik Pancholy ("30 Rock") va da vocea angajatului magazinului pentru animale Jasper; Ana Gasteyer (cunoscuta din serialul ABC "The Goldbergs") o va dubla pe membra curtii regale Wilhelmina; Madison Pettis ("The Fosters") va fi vocea Oliviei, un beagle pe post de ghid turistic; Nazneen Contractor ("Ransom") va da viata directorului de film Bollywoodian Davaan Dutt. Revin in acest sezon Jay Leno in rolul lui Billy Beagle, Camilla Belle in rolul Almandei, Patton Oswalt - Mr. McSnorter, Kate Micucci in rolul lui Emmy Lou si McKenna Grace ca Bitsy Beagleberg.

 

Echipa de productie a "Mickey Mouse: Aventuri incurcate" este aceeasi cu cea care a lucrat la productiile hit nominalizate la Premiile Emmy "Clubul lui Mickey Mouse" si "Jack si piratii din tara de Nicaieri": Rob LaDuca – producator executiv, Mark Seidenberg – co-producator executiv si editor-sef si Thomas Hart - editor. Seria este o productie a Disney Television Animation.

"Mickey Mouse: Aventuri incurcate" va fi difuzat incepand cu 3 februarie, in fiecare zi de luni pana vineri de la ora 17.30 pe Disney Junior.

-- Disney Junior –

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!