Iunie - luna de sarbatoare la Disney Junior

27 mai 2014, 16:16

CALIMERO
Premiera serialului
Duminica 1 iunie la 11:05

Un nou prieten încantator soseste la Disney Junior luna aceasta…Calimero iese din ou la Disney Junior pe 1 iunie la 11:05.
CALIMEROCalimero este un pui diferit de toti ceilalti. Se remarca prin jumatatea de coaja de ou pe care o poarta pe cap si mult curaj! Il veti putea cunoaste pe el si pe cei doi prieteni ai sai, Priscilla si Valeriano în cadrul episoadelor duble difuzate în fiecare sambata si duminica din luna iunie la 11:05, la 15:45 si 18:10. Episoadele vor fi difuzate si în reluare în cadrul Petrecerii de vacanta, în timpul saptamanii la 8:40 si 12:55.

PETRECEREA DE VACANTA LA DISNEY JUNIOR
Program special
In fiecare zi din timpul saptamanii de la ora 08:00

Este timpul sa petrecem la Disney Junior în aceasta luna!
In fiecare dimineata se difuzeaza o serie întreaga de seriale cu personajele voastre preferate: Plusica, Sofia Intai, Vestul Salbatic al Serifului Callif, Jake si Piratii din Tara de Nicaieri, Clubul lui Mickey Mouse si Henry Dragomonstru. Doi noi prieteni se alatura de asemenea petrecerii, asa ca haideti sa îi întampinam pe Calimero si Julius Junior.
 
Petrecerea de vacanta începe la Disney Junior în fiecare zi din timpul saptamanii de la ora 08:00 si continua pana la 10:25, iar apoi de la 13:30 pana la 16:00.
 
WEEKENDUL ANIVERSAR AL LUI DONALD DUCK
Program special
7 si 8 iunie, de la 11:30

Este aniversarea lui Donald Duck, asa ca Disney Junior tine o petrecere în cinstea lui în weekendul 7-8 iunie.

Weekendul dedicat lui Donald debuteaza cu o multime de episoade speciale din Clubul lui Mickey Mouse si premiera episodului Donald Jr (sambata 7 iunie la 11:30). In acest episod distractiv numit Ziua Talentelor, Donald încearca sa îsi învete ucenicul (numit Donald Junior) un dans pentru un cantec special. Dar în final, are nevoie de ajutor pentru a-si duce la bun sfarsit lectia, iar prietenii sai din Club sunt doritori sa îl ajute.
WEEKENDUL ANIVERSAR AL LUI DONALD DUCKFestivitatile de sambata includ de asemenea si difuzarea filmului Povestirile Ratoiului: Comoara lampii pierdute (la ora 12:20). In aceasta varianta amuzanta a cunoscutei povesti, cei trei nepoti aventurosi ai lui Donald, Huey, Dewey si Louie, si unchiul lor suferind, Scrooge McDuck, lupta împotriva verisoarei malefice, Merlock, pentru a intra în posesia lampii magice. Rezulta astfel un haos amuzant si un masacru magic, în aceasta aventura animata ca o comoara.

Alte show-uri superbe care se vor difuza în weekendul petrecerii includ un episod triplu din programul Gasca Ratelor ce prezinta aventurile animate ale nepotilor neascultatori ai lui Donald (sambata, 7 iunie de la 16:30).  

Alatura-te Disney Junior si sarbatoreste ziua lui Donald împreuna cu familia lui pe 7-8 iunie de la ora 11:30.

DOCTORITA PLUSICA
Episod in premiera
Luni, 16 iunie la 09:25

A inceput operatia! Doctorita Plusica se întoarce la Disney Junior cu un nou episod luni, 16 iunie de la 09:25.

În acest episod, intitulat Ce pete frumoase, Rita (noua figurina în forma de maimuta a lui Donny) devine agitata atunci cand omul de zapada Chilly îi indica faptul ca este acoperita de puncte rosii si este sigura ca este bolnava! Doc o consulta si afla ca este într-o stare perfecta, apoi îi explica faptul ca punctele ei rosii nu sunt o afectiune, ci fac parte din corpul ei si fac ca ea sa fie mai speciala! Rita admite ca punctele ei rosii o fac într-adevar sa fie speciala mai ales ca o ajuta sa se camufleze în jungla salbatica din curtea Doctoritei, si acesta este unul dintre cele mai cool lucruri.

Acest show va fi urmat de o serie de alte episoade consecutive din Doctorita Plusica, intercalate cu episoade din Dosarele Plusicai.
 
SOFIA INTAI
Episod în premiera
Sambata 14 iunie la 11:30

Sofia Intai se intoarce la Disney Junior luna aceasta, în cadrul blocului de programe Minunata Viata a Sofiei, cu episoade duble din Sofia pe întreg parcursul saptamanii la orele, 08:00, 18:35 si 22:10.

Festivalul regal de distractie culmineaza cu premiera ultimului episod al sezonului Patru nu-i prea mult (sambata 14 iunie la 11:30) urmat de trei episoade consecutive.  

JAKE SI PIRATII DIN TARA DE NICAIERI
Premiera sezonului
Sambata, 21 iunie la 11:30

Ahoy! Pregatiti-va pentru noi episoade din cel mai nou sezon din Jake si Piratii din Țara de Nicaieri la Disney Junior sambata, 21 iunie la 11:30.

Da, Jake s-a întors pentru un nou sezon de aventuri! In primul episod al sezonului trei, numit Comoara din mormantul Mumiei Pirat nava Capitanului Flynn se blocheaza în dunele de nisip si numai crucifixul magic din Țara de Nicaieri o pot scoate de acolo. Dar aceasta se afla în mormantul Mumiei Pirat – oare vor îndrazni sa intre acolo?

Sezonul trei din Jake si Piratii din Tara de Nicaieri are premiera sambata, 21 iunie, la 11:30, cu cate un nou episod în fiecare sambata la aceeasi ora.

VESTUL SALBATIC AL SERIFULUI CALLIE
Episod în premiera
Sambata 28 iunie la 10:40
VESTUL SALBATIC AL SERIFULUI CALLIESeriful Callie face razie în randul raufacatorilor luna aceasta  la Disney Junior. Fanii sunt invitati sa urmareasca episoade duble din Vestul Salbatic al Serifului Callie în fiecare zi de luni 23 iunie pana vineri, 27 iunie la 15:30. Avem de asemenea un nou episod sambata, 28 iunie la 10:40, urmat mai tarziu de o serie de cinci episoade consecutive la ora 15:30.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!