Gigantozaurul e noua serie de aventuri difuzata de Disney Junior

25 aprilie 2019, 11:29

Gigantozaurul

Serialul vine cu divertisment si lectii de viata pentru cei mai mici membri ai familiei

 

La Disney Junior vine, direct din Cretacic, , cel mai nou serial animat care promite distractie fara granite pentru juniorii familiei. Bazat pe cartea autorului de best seller-uri pentru copii Jonny Duddle, serialul urmareste povestea a patru mici dinozauri care ii poarta pe copii in aventuri incitante si amuzante pe masura ce capata curajul de a explora lumea. Gigantozaurul va fi difuzat incepand cu 29 aprilie, de luni pana vineri de la ora 17.

 

Ne bucuram sa ducem familiile in incredibila lume a Gigantozaurului. Copiii au fost dintotdeauna fascinati de dinozauri, astfel ca se vor atasa imediat de aceste personaje unice care, asemenea lor, incep sa isi castige independenta si sa invete cat de important e sa fii tu insuti, dar si un bun prieten”, a declarat Pierre Sissmann, Presedinte si CEO al Cyber Group Studios.

 

Gigantozaurul invita micii telespectatori in aventurile preistorice a patru mici dinozauri prieteni: Rocky, Bill, Tiny si Mazu, pe masura ce exploreaza misterele Gigantozaurului, cel mai mare si mai de temut dinozaur dintre toti. Fiecare episod urmareste gasca de prieteni intr-o expeditie plina de imaginatie in care isi infrunta propriile frici si invata sa lucreze in echipa. Pe masura ce curiosul Mazu, jucausul Tiny, timidul Bill, si curajosul Rocky vor sa afle cat mai multe despre urias, descopera ca, de fapt, au de invatat si de la el diverse lucruri.

 

Cu actiunea amplasata intr-un cadru luxuriant, noul serial va captiva audienta cu specii diverse de dinozauri, dar si flora si fauna specifica erei cretacice. De la Brachiozaurul cu gatul lung si uriasul Triceratops, la jungla verde, rauri involburate si copaci gigantici, minunata lume a Gigantozaurului ii invita pe copii sa o exploreze.

 

Gigantozaurul va fi lansat pe Disney Junior pe 29 aprilie, de la ora 17, cu episoade noi in fiecare zi de luni pana vineri.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!