Eubiotic Baby picãturi pentru burtica copilului tãu

Eubiotic Baby picãturi pentru burtica copilului tãu

15 decembrie 2016, 11:59 | afisari: 1488

Știați cã flora intestinalã este altuitã din peste 500 de specii diferite de bacterii, indispensabile funcționãrii corecte a digestiei? Colonizarea cu bacterii a tractului digestiv începe la naștere și continuã în mod accelerat în primii ani de viațã. Practic, se considerã cã în jurul vârstei de 3 ani, microbiota intestinalã este stabilã.


Colonizarea inițialã a florei intestinale poate fi însã afectatã de anumiți factori precum: durata sarcinii, tipul de naștere (naturalã sau cezarianã), modul de hrãnire al sugarului (alãptare la sân sau formule de lapte), dar și expunerea la antibiotice. Acești factori influențeazã diversitatea microbiotei, cu efecte pe termen scurt (diaree, colici, constipație), dar și pe termen lung (scãderea imunitãții, care se poate manifesta prin alergii, dermatite, sindrom de colon iritabil).


Antibioticele sunt unul dintre cei mai importanți factori implicați în distrugerea florei intestinale. În cele mai multe cazuri (pânã la 39% dintre ele) cauzeazã diaree; alte simptome digestive neplãcute cauzate de consumul de antibiotice includ crampele, balonarea sau constipația.


Conform ultimelor studii, colicile par a fi cauzate tot de dezechilibrul florei intestinale. Definite de medicii pediatri americani conform regulii lui 3: „un sugar sãnãtos, bine hrãnit, care plânge mai mult de 3 ore pe zi, 3 zile pe sãptãmânã și mai mult de 3 sãptãmâni”, apariția colicilor pare a fi determinatã de prezența unui numãr insuficient de lactobacilli în flora intestinalã.


Eubiotic picaturi


Eubiotic Baby picãturi este o formulã special conceputã pentru administrare din prima zi de viațã, care combinã cele mai studiate bacterii probiotice din lume: Bifidobacterium Lactis BB12 și Lactobacillus Rhamnosus- LGG. Peste 1000 de studii clinice și articole științifice certificã aportul acestor 2 tulpini probiotice în regenerarea florei intestinale, cu efecte benefice atât în reducerea riscului diareii cauzate de consumul de antibiotice, cât și a altor tulburãri digestive, precum constipația sau crampele. De asemenea, aportul de Lactobacilli (LGG) din Eubiotic Baby picãturi contribuie la reducerea riscului apariției, dar și frecvenței colicilor.

Pentru mai multe informaþii accesaþi:

www.eubiotic.ro

www.facebook.com/EUBIOTIC/

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior
Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre sunt functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!