Disney Junior va asteapta cu surprize si in luna august!

1 august 2013, 16:43

HENRY DRAGOMONSTRU
Premiera serialului
Sambata, 3 august, la 09:35

Ofera un hohot de placere pentru ca noua serie Henry Dragomonstru se lanseaza la Disney Channel, sambata, 03 august, la 09:35.
HENRY DRAGOMONSTRUAcest minunat serial animat, bazat pe povesti scrise de Niamh Sharkey, laureata Copiilor din Irlanda, il prezinta pe Henry Dragomonstru, un copil de cinci ani, iubitor de distractie. Este copilul mijlociu al unei familii iubitoare, agitata si afectuasa de monstri si arata telespectatorilor cum sa faca fata vietii de familie, prin intermediul aventurilor lui.

Henry Dragomonstru poate fi vazut la Disney Junior, in fiecare zi din august, incepand de sambata, 3 august, la 09:35, in reluare la 13:30 si 18:10.

MARATON CU PIRATI SI PRINTESE
Program special
In fiecare sambata, in luna august, incepand cu 3 august, la 10:00

Pe rand, Pirati si Printese distreaza telespectatorii la Disney Junior intr-o serie de maratoane Jake si Piratii din Tara de Nicaieri si Sofia Intai.
MARATON CU PIRATI SI PRINTESEChiar daca vor sa navigheze pe mari pentru a gasi comori impreuna cu Jake si echipajul sau sa invete cum sa faca o reverenta cu Sofia, Disney Junior este locul unde trebuie sa fie toti piratii si printesele, in fiecare sambata din august.

Urmareste, in fiecare sambata, episoade din Jake si Piratii din Tara de Nicaieri sau Sofia Intai, pe Disney Junior, in fiecare sambata, incepand cu 3 august, la 10:00.

JAKE SI PIRATII DIN TARA DE NICAIERI
Episoade noi
In fiecare sambata pana la 24 august, la 10:25

Ahoy, mateloti! Vesti noi pentru fanii lui Jake – urmeaza noi episoade din Jake si Piratii din Tara de Nicaieri, in fiecare sambata, la 10:25 pana sambata, 24 august.
JAKE SI PIRATII DIN TARA DE NICAIERIIn fiecare zi, incepand de luni, 5 august pana vineri, 9 august, la 10:50 sunt episoade duble, si entuziasmul creste toata saptamana, pana la episodul special Jake si Piratii din Tara de Nicaieri-Recuperarea lui Bucky, sambata, 10 august, la 10:40. In acest episod captivant, Jake  trebuie sa-l intreaca cu vaporul pe Hook. Daca pierde, Bucky ramane cu Hook. Inevitabil, Hook triseaza, dar echipajul intra intr-o aventura pentru a-l aduce inapoi.

Fanii piratilor au parte de un tratament special in luna august, cu o comoara plina cu episoade din Jake si Piratii din Tara de Nicaieri: noi episoade in fiecare sambata, pana pe 24 august, la 10:24, episod special cu Recuperarea lui Bucky, sambata, 10 august, la 10:40, si episoade in fiecare zi, de luni, 5 august pana vineri, 9 august, la 10:50.

SOFIA INTAI:
CUM SA FII O PRINTESA
Program special
De luni, 12 august pana vineri, 23 august, la 11:20

Ai nevoie de ajutor pentru a deveni o printesa excelenta, demna de un loc in Taramul Fermecat? Disney Junior este locul perfect pentru tine: timp de doua saptamani, de luni, 12 august pana vineri, 23 august, la 11:20, pentru ca Sofia iti prezinta regulile ei pentru a atinge perfectiunea regala!
SOFIA INTAI:  CUM SA FII O PRINTESAIn aceste doua saptamani avem episoade din Sofia Intai, in fiecare zi, alaturi de secretele Sofiei, spuse de ea insasi. Aceste secrete pline de curaj, generozitate si bunatate vor transforma fanii in mici printese.

Nu rata doua saptamani cu episoade din Sofia Intai, de luni, 12 august pana vineri, 23 august, la 11:20.

DUMBO
Film special
Sambata, 31 august, la 10:40

Una dintre cele mai faimoase si incantoare premiere de film pe Disney Junior, Dumbo, poate fi vazuta pe post, sambata, 31 august, la 10:40.
DumboAcest film clasic, animat spune povestea emotionanta a unui elefant bebelus, ridiculizat pentru urechile enorme. Respins de turma lui, poate el sa foloseasca caracteristicile lui speciale pentru a se reuni cu familia?

Nu rata difuzarea filmului Dumbo sambata, 31 august, la 10:40.

DUMINICA NE IMBRACAM FRUMOS
Program special
In fiecare duminica, in luna august, incepand cu 4 august, la 10:40

Alatura-te in fiecare duminica din luna august pentru maratonul Duminica ne imbracam frumos al celor mai mari stele Disney Junior, printre care Aventurile Zanelor Disney, duminica, 4 august, Clubul lui Mickey Mouse, duminica, 11 august, Jake si Piratii din Tara de Nicaieri, duminica, 18 august si Sofia Intai, duminica, 28 august.
DUMINICA NE IMBRACAM FRUMOSAsa ca imbraca-te ca starul tau preferat si ia parte la distractiile complete ale maratonului!

Prinde Duminica ne imbracam frumos de-a lungul lunii august, incepand cu 4 august, la 10:40.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!