Disney Junior pregateste programe speciale pentru prescolari

22 noiembrie 2013, 17:26

Celui mai iubit sezon pentru copii, Disney Junior a pregatit o serie de programe speciale ce combina inegalabilele povesti Disney si personajele indragite de copii, cu procesul de invatare - matematica, limbi straine, nutritie si stiluri de viata sanatoase - precum si cu abilitatile sociale.
 
In plus, programele Disney Junior invita parintii sa se alature copiilor lor pentru a trai experienta Disney cu povesti si personaje magice, muzicale si naturale, incorporand in acelasi timp teme specifice de invatare si dezvoltare create pentru copiii cu varste intre 2 si 7 ani. Disney Junior celebreaza copilaria incurajand copiii sa rada, sa cante, sa danseze si, mai presus de toate – sa se distreze.

Iata  cateva dintre aceste programe din lunile noiembrie si decembrie:
 
•             "Ghici cine vine la joaca?" - in fiecare duminica din lunile noiembrie si decembrie, de la ora 09:25, micutii vor avea sansa de a isi petrece ziua cu unul dintre star-urile lor favorite, cu maratoane din Henry Dragomonstru, Zou, Doctorita Plusica si multe altele. Vor fi indicii pentru identitatea fiecarui oaspete surpriza al saptamanii, ascunse in program. Fanii sunt invitati sa se pregateasca pentru marea dezvaluire de duminica dimineata, cand vor afla ce maraton vor avea de vizionat in saptamana urmatoare.

•             "Ziua de nastere a lui Mickey si Minnie" - micutii nazdravani sunt invitati sa petreaca de ziua aniversara a celor mai iubite personaje Disney, cu episoade duble din Clubul lui Mickey Mouse, precum si cu episoade speciale din cele mai indragite desene animate: Jake si Piratii din Tara de Nicaieri, Doctorita Plusica, Henry Dragomonstru, Sofia Intai si Zou, in data de 18 noiembrie, ora 06:00.
 Disney Junior pregateste programe speciale pentru prescolari•             "Ziua de vorbit ca piratii" - Jake, impreuna cu piratii din Tara de Nicaieri, ii va invata pe micuti secretele limbajului piratilor si limbajul codificat al prietenilor, in episoade duble din Jake si Piratii din Tara de Nicaieri, sambata, 23 noiembrie, de la 09:25.
 
•             Daca Jake ii invata pe baietei cum sa vorbeasca precum piratii, Sofia le invata pe fetite cum sa devina printese vrednice de un loc in Taramul Fermecat, in saptamana 25-29 noiembrie, de la 09:00, in episoade din Sofia Intai.
 
Apoi, luna decembrie continua cu noi surprize pentru pitici. In programul special Disney Junior se vor numara:
 
•             "Atacul artei", show-ul ul facut din idei creative, care arata ca nu trebuie sa fii un artist grozav pentru a fi bun la arta, se intoarce cu al treilea sezon sambata, 7 decembrie, de la ora 08:45. In fiecare sambata din aceasta luna, toti tineriispectatori primesc sansa sa-si exploreze creativitatea cu noi desene, ce le vor permite sa zboare pe Luna cu un costum de astronaut facut acasa sau sa isi faca propria coroana in episoadele cu Regi si Regine.
 
•             "Mulan", o poveste fabuloasa expusa intr-un film de lungmetraj, are premiera sambata, 7 decembrie, la ora 10:25. Aceasta reinterpretare a clasicului este un amestec interesant si amuzant de aventura, umor si emotie sincera. Bazat pe una dintre cele mai populare legende ale Chinei, filmul spune povestea unei tinere curajoase care vrea sa isi salveze tatal batran si bolnav.
 
•             De-a lungul saptamanii de Craciun, Disney Junior a pregatit  o multime de surprize pentru fanii serialului "Jake si Piratii din Tara de Nicaieri". De luni, 23 decembrie, pana vineri, 27 decembrie, de la 08:35, 13:00 si 20:00 vor rula episoade duble care il aduc pe Jake in cele mai captivante misiuni de salvare. Jake, Cubby si Izzy salveaza ziua! Apoi sambata, 28 decembrie, este ziua cea mai mare de rasfat, cu un episod nou si special din Jake’s Never Land Rescue, de la 10:25.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!