Disney Junior - Atractiile lunii aprilie

1 aprilie 2014, 16:53

CLUBUL LUI MICKEY MOUSE CANTA: BATALIA TRUPELOR
Premiera
Sambata, 5 aprilie, începand cu ora 10:25
CLUBUL LUI MICKEY MOUSE CANTA: BATALIA TRUPELOR Vom avea parte de o Batalie a Trupelor in Clubul lui Mickey Mouse!  Concurentii sunt: Formatia Pantoful din Garaj a lui Goofy, Daisy dansatoarea si veveritele, Formatia Ham-Ham a lui Pete si duo-ul Rockin' Mickey si senzatia pop Minnie, cu ajutorul lui Donald Duck cel cu vocea suava! La final, toata lumea va primi un premiu pentru performantele muzicale si toti se vor distra in Clubul lui Mickey Mouse!

Fii alaturi de noi la Disney Junior sambata, 5 aprilie, de la 10:25 pentru premiera Clubul lui Mickey Mouse: Batalia Trupelor!, urmat de un maraton Clubul lui Mickey Mouse.

ATACUL ARTEI
Program special
Duminica, 6 aprilie, de la ora 10:25

Bucura-te de duminici creative si pline de distractie in luna aprilie cu Duminicile de voie buna si de indemanare la Disney Junior!

In fiecare duminica, Disney Junior va deveni artistic cu Atacul artei si va oferi hohote de ras cu  Goof Troop si Quack Pack. Asa ca pregateste-te sa devii creativ cu Atacul artei, spectacolul care iti dovedeste ca nu trebuie sa fii extraordinar la arta ca sa fii un bun artist.

Duminicile pline de voie buna si de indemanare sosesc la Disney Junior incepand de duminica, 6 aprilie, de la ora 10:25.

HENRY DRAGOMONSTRU:
MARATONUL MARETILOR MONSTRI
Programul special si episoade in premiera
Sambata, 12 aprilie, de la 10:25
HENRY DRAGOMONSTRUDisney Junior pregateste un maraton Henry Dragomonstru maret in aceasta luna.  Vor fi difuzate 4 episoade consecutive plus 2 episoade noi sambata, 12 aprilie, de la 10:25.

Cele doua episoade in premiera sunt: Un nou copil monstru in cartier si Maretul Eromonstru.

In Un nou copil monstru in cartier, Henry se duce in parc sa joace Huggleball, dar cand ajunge acolo da peste o criza: unul dintre jucatori lipseste. Ce vor face? Maretul Eromonstru il are in centru pe Henry care primeste benzile desenate favorite si prezinta animatii in stilul benzilor desenate pe masura ce urmarim aventurile lui Roarhammer luptandu-se cu rivalul sau, maleficul
Clawtooth.

Maratonul cu monstri incepe cu episoade in premiera la ora sambata, 12 aprilie, la 10:25.

SOFIA INTAI:
PARADA PRINTESELOR
Program special
Incepand de joi, 17 aprilie, de la ora 08:35

Vino si sarbatoreste vacanta cu Sofia Intai si Parada Printeselor, de joi, 17 aprilie, la ora 08:35.

Avem 6 zile pline de distractie cu episoade speciale din Sofia Intai si multe filme aici la Disney Junior, pentru a sarbatori Pastele! Cenusareasa, Jasmine, Bella si Ariel ne vor vizita la Disney Junior pentru Parada printeselor. Am pregatit si cate un film in fiecare zi a vacantei.

 Distractia incepe pe 17 aprilie, de la ora  08:35, cu Sofia Intai: A fost odata o printesa.

JULIUS JUNIOR
Premiera serialului
Sambata, 26 aprilie, de la 10:25

Ni se vor alatura noi prieteni la Disney Junior in aceasta luna. Cunoaste-i pe  Julius Junior si prietenii sai odata cu premiera serialului sambata, 26 aprilie, de la 10:25.
JULIUS JUNIORJulius Junior este o maimuta care adora sa inventeze si sa viseze. El se distreaza impreuna cu prietenii luii facand ca cele mai nebunesti fantezii ale sale sa devina realitate…

Cand Julius Jr. vede o cutie, isi da seama imediat ce este – o casa de joaca perfecta pentru el si gasca lui, Worry Bear, Clancy, Ping si Sheree. Insa inauntrul cutiei se petrece ceva magic. In fiecare zi, cate un obiect prinde viata cu caracteristici neobisnuite si rezultate neasteptate. Fii alaturi de noi la Disney Channel pentru a avea parte de distractie si de magie!

Julius Junior va fi difuzat pe 26 aprilie, de la ora 10:25, urmat de programul special Animal magic – un maraton plin de distractie cu episoade din mult indragitele seriale  Zou si Mouk.

MOUK IN JURUL LUMII
Program special
De marti, 1 aprilie, pana vineri, 4 aprilie, de la ora 10:25

Calatoreste in jurul lumii cu Mouk in aceasta luna la Disney Junior! Mouk este un ursulet adorabil si indraznet, aparut in cartea ilustrata de Marc Boutavant, ale carui aventuri ii introduc pe micutii sai telespectatori in tarile si culturile pe care le intalneste. Alatura-te lui Mouk si prietenilor sai, Chavapa, Popo si Mita in calatoria lor pe masura ce descopera bucuriile lumii. Micutii telespectatori pot deveni ei insisi mici exploratori cu ajutorul lui Mouk si pot invata despre lumea in care traiesc. Pot fi urmarite doua episoade consecutive in timpul saptamanii, de marti, 1 aprilie, pana vineri, 4 aprilie, de la ora 10:25.

Urmareste Mouk in jurul lumii in timpul saptamanii, de marti, 1 aprilie, pana vineri, 4 aprilie, de la ora 10:25.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!