Plansa de colorat cu broscuta Volkswagen Cantecele pasarilor Findergarten Animals glow in the dark Green Lantern de colorat Test despre Mowgli din Cartea Junglei Jerry Fura Cascavalul Un grup de monstruleti Superman zboara! Sa numaram in germana! Curse in Intuneric Primavara!

Dans si cantec in lumea animala

Dans si cantec in lumea animala

15 februarie 2019, 13:57 | afisari: 46

Dodi si Roni

Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa"
ii invita pe cei mici sambata, 23 februarie2019,de la ora 11:00 la prima intalnire din acest an cu temerarii exploratori Dodi si Roni, care vor fi insotiti de Andreea Catalina Draghici, cercetator al muzeului.

Numerosi specialisti considera ca animalele sunt capabile sa simta si sa exprime emotii, de la cele primare, precum teama, pana la cele mai complexe, cum ar fi dragostea. Ele isi ocrotesc puii, isi manifesta dragostea sau lupta pentru supravietuire. in prima parte a intalnirii, Andreea le va face cunostinta copiilor cu trei maestri ai cantecului si dansului din lumea animala: Pasarea paradisului, care isi atrage partenerul prin penajul fabulos si prin cantecele si dansurile sale uluitoare, femela cangur, care isi poarta timp de 8-9 luni puii in marsupiu, si veselul greier. Copiii vor afla acum ca greierul isi selecteaza foarte atent partenerii prin cantec, ca fiecare specie are un cantec distinct, dar si ca melodiile speciilor care traiesc langa drumuri zgomotoase sunt diferite de cele ale speciilor care locuiesc in zone mai linistite, deoarece zgomotul de fond poate impiedica femelele sa recunoasca masculii din specia lor.

In a doua parte a evenimentului va propunem o serie de jocuri si ghicitori realizate sub forma teatrului de umbre, la care copiii vor fi pe rand spectatori si protagonisti. Actorii papusari Ana Craciun-Lambru, Ana-Maria Cucuta, Monalisa Toncu si Victoria Radu au pregatit o mica surpriza tuturor celor care vor fi inspirati de momentele artistice si vor dori sa-si faca acasa propriul teatru de umbre!

La intalnire sunt invitati copiii cu varste cuprinse intre 4 si 9 ani. inscrierile se pot face pe adresa de e-mail info@antipa.ro, in limita a 80 de locuri, iar taxa de participare este de 15 lei/copil.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!