Copiii ne-au spus cum va arata viitorul: mai colorat si extrem de diferit de prezent!

Copiii ne-au spus cum va arata viitorul: mai colorat si extrem de diferit de prezent!

5 decembrie 2016, 15:21 | afisari: 569

Play-Doh 


Am încercat sã aflãm cum vãd copiii viitorul și sã ne imaginãm exact

cum acesta va arãta cu ajutorul super plastilinei Play-Doh.

 

Mai mulți copii au povestit cum vãd ei viitorul și ne-au îndemnat sã credem într-un viitor mai colorat și mult mai haios: https://www.youtube.com/watch?v=a8Kxxy5jxdU.


Pentru a descoperi cum va arãta viitorul, Play-Doh le-a propus copiilor cu vârste între 4 și 6 ani de la Little London Academy sã facã un exercițiu de imaginație și sã prezinte propria lor viziune asupra viitorului. Astfel, aflãm cã oamenii vor avea pielea coloratã, legumele vor avea aripi iar zãpada va avea culoarea curcubeului! Ce ne face sã credem cã viziunea copiilor asupra viitorului va deveni realitate? Chiar visurile împlinite ale unor vedete, jurnaliști și bloggeri din România.

 

Imaginația este cel mai important element pentru creațiile viitoare, iar super-plastilina Play-Doh îi încurajeazã pe copii sã creadã în visurile lor pentru a le vedea transformate în realitate. „Campania Play-Doh: Viitorul în ochii copiilor își doreștesã le arate celor mici cã ceea ce ei modeleazã poate defini viitorul nostru. Visurile împlinite ale celor 10 personalitãți, care ne-au rãspuns la întrebarea „Cum vedeai viitorul când erai mic?”, ne aratã cã totul poate deveni realitate”, a declarat Ana Szabadszalasi, Brand Manager Play-Doh.

 

Iatã câteva dintre ele:

 

  • „Când eram foarte micã îmi închipuiam cã vor exista case "deștepte" care la distanțã de un singur buton închideau jaluzele, stingeau lumini sau ascundeau patul în perete. Astãzi, ele sunt reale!”. (Aylin Cadîr, actrițã și cântãreațã)

 

  • "Noaptea, când dormim, imaginile reale sunt amestecate în malaxorul subconștientului. Nu poți visa ceva ce nu ai cunoscut încã. Dar dacã tot ce visam a fost deja creat, cum se face cã lumea, totuși, evolueazã? Lucrurile noi apar prin distorsiunea imaginii reale. Pentru ca primul telefon mobil sã aparã, cineva a trebuit sã își imagineze un telefon obișnuit cãruia îi lipsește firul. Prima mașinã zburãtoare va fi tot o mașinã, doar cã va zbura. Noul este întotdeauna un remix al vechiului". (Bogdan Nicolai, jurnalist și blogger)  • Când eram mic vedeam viitorul ca pe o scenã mare, pe care sunt spectacole noi în fiecare zi, și unde cortina se deschide cu fiecare rãsãrit iar la finalul zilei, dupã aplauze, lumea se culcã. Astãzi trãiesc acest vis devenit realitate, devenind unul dintre performerii care danseazã pe scena vieții, în fiecare zi primind câte un nou rol”. (Emil Rengle, coregraf și director artistic)  • „Când aveam vreo 4 ani, aveam la bunici un leagãn legat de un copac. Îmi plãcea sã mã dau în el și sã cânt "Un actor grãbit", imaginându-mi o scenã dintr-un film în care un actor alerga pe peron și pleca în grabã. Nu m-am fãcut nici actrițã, nici mecanic de locomotivã. Dar am ajuns sã lucrez cu actori și sã trãiesc în aceastã frumoasã lume, semn cã visele pot deveni realitate. E adevãrat, visam și sã se inventeze teleportarea, dar nu e timpul pierdut”. (Monica Felea, jurnalist)

 

  • „Prin anii 80, eram mare fan al serialelor Galactica și Star Trek și visam la ziua în care voi folosi aparatul de teleportat. Și acum testez uneori sã vãd dacã nu cumva a apãrut peste noapte vreun buton de "enage" pe bluza mea. Teleportorul nu s-a inventat, dar a apãrut Internetul, cu ajutorul cãruia pot ajunge mãcar virtual în orice colț al planetei și chiar pe Stația Spațialã Internaționalã!” (Laura Davidescu, jurnalist)

 

  • „Când eram mic îmi doream ca scrisorile sã ajungã imediat, sã nu mai aștept 2-3 sãptãmâni pentru a primi un rãspuns. Între timp, a apãrut e-malul!”. (Mihai Dragomirescu, Urbankid.ro)


Play-Doh împlinește anul acesta 60 de ani și cu aceastã ocazie, brandul și-a dorit sã ofere copiilor din România ceva inedit: curajul de a visa la o lume mai frumoasã și un viitor mai colorat.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior
Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre sunt functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!