Clopotel Junior a lansat aplicatia pentru copii in limba engleza "Learn about animals"

19 februarie 2014, 17:23

"Learn about animals" este o aplicatie educativa si interactiva cu sunete si imagini reale care ii va ajuta pe copii sa invete si sa recunoasca peste 50 de animale domestice si salbatice in limba engleza.

Designul aplicatiei este atractiv, cu imagini vii si sunete captivante pentru a ajuta copiii sa recepteze si sa asimileze informatiile mult mai usor.

Aceasta aplicatie pentru copii contine si peste 300 de teste de evaluare prietenoase. Vocea vesela a naratorului ii va incuraja pe prichindei ori de cate ori aleg corect sau gresesc.
Clopotel Junior a lansat aplicatia pentru copii in limba engleza "Learn about animals"Procesul de invatare se face prin intermediul aplicatiei in trei pasi simpli:

1. stimularea curiozitatii - designul aplicatiei este unul atractiv, cu imagini vii si sunete captivante, special alese pentru a-i atrage atentia copilului asupra informatiilor pe care dorim sa le recepteze;

2. receptarea si asimilarea informatiilor - copilul dumneavoastra va putea naviga in minunata lume a necuvantatoarelor pentru a le cunoaste individual particularitatile (aspect, mediu inconjurator si sunete emise);

3. evaluarea informatiilor - pentru a ne asigura ca noile cunostinte s-au sedimentat corespunzator in memoria copilului dumneavoastra, am conceput peste 300 de teste de evaluare interactive.

Ce veti gasi in aplicatie:
- 39 animale salbatice
- 15 animale domestice
- peste 300 de teste de evaluare interactive

In calitate de parinte sau bunic, dispuneti de oportunitati deosebite de a-i educa pe cei mici cu ajutorul jocurilor moderne. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca oamenii tind sa-si aminteasca 10% din ceea ce aud, 50% din ceea ce vad si 90% din ceea ce fac.

Conceptul de invatare prin joc nu este unul nou, iar studiile recente au demonstrat efectele pozitive pe care le au jocurile educative si activitatile instructive la varste fragede. Gratie utilizarii telefoanelor si a tabletelor, copiii isi dezvolta capacitatile cognitive si de prelucrare si memorare corecta a informatiei.

Copilul, pe masura ce creste are nevoie sa fie stimulat prin joaca sa descopere si sa invete lucruri noi. Jocul trebuie sa le capteze interesul si sa fie distractiv pentru ca va fi mult mai dornic sa invete si sa participe.

Jucariile si jocurile sunt primele instrumente ale copilului prin care capata informatii noi, deci joaca trebuie luata in serios. Aplicatia "Learn about animals" este o metoda stimulativa si creativa care se preteaza la nivelul de intelegere al copilului si il ajuta sa invete in limba engleza numele animalelor si sunetele pe care le fac acestea printr-o metoda simpla. Cele 39 de animale salbatice si 15 animale domestice asteapta sa fie descoperite, ascultate si invatate.

Aplicatia "Learn about animals" este disponibila gratuit in AppStore.


Clopotel Junior este dezvoltatorul aplicatiei "Povesti", cea mai downloadata si folosita aplicatie romaneasca pentru copii.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!