Ce trebuie sa stim cand alegem un loc de joaca?

16 septembrie 2015, 12:23

In ultimii ani, locurile de joaca  au devenit atat un mod de a ii distra pe cei mici cat si o necesitate pentru parintii ocupati. Cine nu isi doreste un loc unde copilul se poate zbengui fericit, in timp ce parintii isi fac cumparaturile linistiti? Atat iarna cand vremea este neprietenoasa cat si vara cand temperaturile sunt prea ridicate, cei mici se pot juca fericiti in incinta unui loc de joaca.  Desigur, atunci cand alegem un loc de joaca pentru copilul nostru, trebuie sa avem in vedere urmatoarele aspecte:  

 •      Personalul sa fie calificat sa aiba griji de copii si sa aiba analizele verificate periodic. Inainte de a il lasa pe cel mic la joaca, poti cere sa discuti cu managerul care iti va oferi detaliile in aceasta privinta.
 •      Copiii sa fie supravegheati pentru a se evita accidentele. Unele locuri de joaca nu permit accesul parintilor in incinta locului de joaca. De aceea, trebuie sa fii sigur ca exista personal disponibil pentru supraveghere, mai ales daca cel mic are sub varsta de patru ani.
 •      Curatenia locului de joaca reprezinta un alt criteriu care te poate ajuta sa decizi daca iti poti lasa copilul la joaca. Spatiul trebuie dezinfectat zilnic cu solutii sigure pentru copii. in caz contrar, risti sa iti lasi copilul intr-un focar de infectie.
 •      Asigura-te ca cel mic are mereu apa la dispozitie. Copiii au tendinta sa alerge in locurile de joaca si sa uite sa bea apa, ceea ce duce la deshidratare.
Ce trebuie sa stim cand alegem un loc de joaca?   Locul de joaca MateiFunClub te asigura ca indeplineste toate conditiile necesare astfel incat, cei mici sa se poata distra  in siguranta de fiecare cand  ii trec pragul.
 Site: www.mateifunclub.ro
 Telefon: 0744155266

 PS: Si nu uita. Zugravitul si mobila distrusa te vor convinge sa mergi cu puiul tau la un loc de joaca, unde isi poate consuma energia fericit, alaturi de alti copii.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!