Bitdefender lanseaza sistemul independent de control parental

Bitdefender lanseaza sistemul independent de control parental

12 iunie 2012, 14:49 | afisari: 769

Parintii pot supraveghea acum activitatea copiilor si pe telefoanele mobile cu Android si Facebook

 Bitdefender, liderul pieþei locale de soluþii antivirus, a lansat spre testare publica varianta beta a noului sistem independent de control parental ce contine un modul pentru telefoanele mobile si tabletele cu Android si o aplicatie de control pentru reteaua de socializare Facebook.

Software-ul de sine statator Bitdefender Parental Control, care poate fi administrat si verificat online de oriunde, isi propune sa creasca deschiderea in comunicarea dintre parinti si copii.

Modulul de control pe telefoanele si tabletele cu Android permite monitorizarea site-urilor pe care intra copilul, aplicatiile pe care le-a folosit si care sunt instalate pe telefon, sms-urile si apelurile. Astfel, parintele poate alege sa blocheze anumite site-uri, aplicatii, sms-uri sau apeluri catre terminalul copilului. De asemenea, poate fi monitorizata locatia in care se afla copilul cu ajutorul GPS-ului instalat pe terminalul urmarit.

Solutia independenta Bitdefender Parental Control ofera de asemenea, functia de supraveghere a activitatii pe retelele sociale prin care parintii pot identifica profilul copilului si il pot supraveghea fara sa fie nevoie sa faca parte din lista lui de prieteni.
Parintele va primi rapoarte detaliate despre prietenii copilului, comentariile, postarile, fotografiile sau interesele vizibile pe profilurile retelelor sociale.

"Sistemul de control parental este blindat cu functii interesante care ii ajuta pe parinti sa gestioneze pericolele la care sunt expusi copiii lor in mediul online. Cel mai important aspect este ca aceast software monitorizeaza si nu blocheaza, promovând o comunicare onesta intre parinti si copii", spune Mihaela Masdrag, Product Manager, Bitdefender.

Astfel, copilul trebuie sa accepte aplicatia de control in retelele de socializare atunci când intra in cont, iar parintele este notificat atunci când copilul o dezinstaleaza. O comunicare onesta sau citirea sectiunii Despre a aplicatiei il informeaza pe copil ca este monitorizat.

De asemenea, solutia Bitdefender parental Control instalata pe calculatoarele ce ruleaza Windows permite urmarirea intregului trafic web, a aplicatiilor accesate si instalate, a contactelor cu care copilul vorbeste pe programele de Instant Messaging.
Sistemul de control parental poate bloca accesarea unor site-uri formând liste blocate de adrese web sau liste de cuvinte cheie blocate in cautarile online sau in conversatiile pe programele de messaging.

Modulul independent Bitdefender Parental Control este disponibil pentru testare in varianta beta la: http://www.bitdefender.com/media/html/parental-control/

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior
Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre sunt functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!