7 motive pentru care sa ai acest joc

26 martie 2020, 11:13

Piesele magnetice


Piesele magnetice de tipul Magna-Tiles®, Picasso Tiles® sau Playmags® sunt un instrument minunat de invatare pentru copii de la trei ani in sus. Placile magnetice sunt versatile, implica copiii in joc creativ si ii ajuta sa invete si sa deprinda abilitati. Piesele sunt usor de folosit, de strans si depozitat. Sunt concepute pentru a mentine interesul si atentia copilului minute in sir, pana la ore si sunt folosite cu succes in scoli, gradinite, locuri de joaca si in multe case din toata lumea.

Exista jucariile STEAM (Science, Technology, Engineering, and Math), un set de constructie care implica deodata stiinta, Tehnologia, Ingineria si Matematica in jocul copiilor. Copiii invata astfel in timp ce se joaca.

Indiferent daca aveti deja un set de piese magnetice acasa sau nu, aceste sfaturi despre diferitele moduri in care pot fi utilizate, va vor convinge sa va doriti mai multe seturi!


1. Numirea formelor geometrice

Cei mai mici dintre copii pot sa identifice formele geometrice. De la sortare si numarare pana la unghiuri si geometrie, copiii de toate varstele pot invata notiuni matematice.

2. Explorarea conceptelor stiintifice

Piesele magnetice sunt mult mai greu de doborat decat blocurile traditionale, deoarece fiecare placa este prevazuta cu magneti pe toate partile. Copiii vor invata despre magnetism, gravitatie si alte concepte stiintifice in timpul jocului.

3. Construirea structurilor 3D

De asemenea, copiii vor deprinde abilitati de baza in domeniul ingineriei, deoarece folosesc piesele magnetice pentru a construi o varietate de structuri tridimensionale simple si complexe.

4. Incurajarea creativitatii

Copiii pot construi o casa, o parcare, un bloc, o gradina zoologica, etc. Pot crea o constructie cu un design unic si pot veni cu povesti amuzante despre structurile construite.

5. Dezvoltarea motricitatii fine

Piesle magnetice trebuie manipulate cu atentie atunci cand o constructie devine prea inalta, iar placile se imbina perfect daca sunt aliniate corespunzator muchiile.

6. Stimularea cooperarii si a jocului in echipa

Copiii vor invata sa colaboreze, placile magnetice fiind un instrument foarte util pentru a demonstra copiilor importanta lucrului in echipa. Piesele magnetice sunt potrivite pentru orice varsta, incepand cu 3 ani si sunt un mod minunat de a petrece timp cu familia.

7. Dezvoltarea gandirii critice

Multitudinea de constructii creative va ajuta copiii sa-si dezvolte gandirea critica si abilitatile de rezolvare a problemelor.

Spor la joaca!


Jucarii magnetice

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!