Lista Jocurilor favorite

Bomberman 5

Esti gata de actiune? Inseamana ca esti gata sa joci Bomb It 5 unde intalnesti cei mai pregatiti adversari pentru o lupta cu arme si bombe prin labirint. Poti juca si Pac-Man.

Vezi Sterge
Repara Pastele!

Jocul PolyGone Easter este un joc de perspicacitate care are ca tema Pastele. Joaca acest joc de atentie si descopera locurile unde imaginea este stricata.

Vezi Sterge
Casa Melcului

Joaca acest joc de logica, Shell Lost si ajuta melcul sa ajunga in cochilie. Aceasta cochilie este casa melcului.

Vezi Sterge
Puzzle Tom si Jerry

Pisica Tom si soricelul Jerry sunt curiosi sa afle daca poti sa asamblezi corect toate piesele de puzzle reprezentand o secventa din aventurile lor. Crezi ca poti?

Vezi Sterge
Scumpa Casa

Joaca acest joc de perspicacitate, Sweet Home si gaseste obiectele care se ascund in casa pana nu expira timpul. Obiectele care trebuie sa le cauti apar in bara roz de jos.

Vezi Sterge
Sa Facem Curatenie!

Petrecerea s-a incheiat si a ramas foarte multa dezordine in camera. Joaca First Party Clean Up si aseaza obiectele corect in camera inainte sa expire timpul. Oare unde ar trebui sa stea ursuletul?

Vezi Sterge
Curata Bucataria!

Dupa ce ai stat si ai pregatit mancarea in bucatarie acum a venit timpul sa o cureti. Joaca acest joc de logica si puzzle, Clean Up Kitchen si aseaza obiectele la locul lor pana nu trece timpul.

Vezi Sterge
Curata Camera!

Joaca Clean My Room si ajut-o pe fetita din joc sa isi faca ordine in camera ca sa poata organiza cu prietenele sale o petrecere in pijamale. Joaca acest joc de logica si gaseste locul unde trebuie sa stea obiectele din camera.

Vezi Sterge
1 2 3 4 5

Galeria Micilor Artisti Viziteaza Galeria Micilor Artisti! Daca esti unul dintre artistii juniori, inscrie-ti si tu desenele.

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!