junior.clopotel.ro
junior.clopotel.ro Login Cont nou Termeni si conditii Orange Povesti Home
asculti vezi te joci colorezi
1. Termeni generali
Termenii si conditiile de utilizare a aplicatiei „Povesti” ("Aplicatia") promovata prin intermediul site-ului junior.clopotel.ro (denumite in continuare "Termeni si Conditii") stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate descarca si utiliza aplicatia informatica Povesti.

In intelesul prezentelor Termeni si Conditii: Site-ul inseamna in continuare pagina de internet junior.clopotel.ro; Administratorul Site-ului inseamna in continuare Active Soft S.R.L. cu sediul in Bd. Pierre de Coubertin, nr. 3-5, Office Building, etaj 3, sectiunea 1, sector 2, Bucuresti; Utilizatorul inseamna in continuare orice persoana care acceseaza continutul paginilor sectiunii http://junior.clopotel.ro/aplicatie-povesti (Sectiunea), care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv produsele si serviciile puse la dispozitia acestuia de Administratorul Site-ului; Aplicatia inseamna in continuare programul informatic Povesti in integralitatea sa, precum si orice componenta a acestuia, inclusiv codul-sursa, imagini, text, design, dar fara a se limita la acestea.

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea, astfel cum acestea sunt formulate in prezentul act, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata utilizarea Aplicatiei si/sau accesarea Sectiunii; accesarea sau vizitarea in continuare a prezentei Sectiuni, si / sau utilizarea Aplicatiei, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea. Prin descarcarea si / sau utilizarea Aplicatiei, Utilizatorul accepta prevederile acestor Termeni si Conditii si intelege sa utilizeze Aplicatia in stricta conformitate cu acestea.

2. Drepturile asupra continutului Site-ului si asupra Aplicatiei.
Drepturile transmise Utilizatorilor.
Sectiunea si intreg continutul sau sunt protejate de prevederile legislatiei romane cu privire la dreptul de autor si apartin Administratorului Site-ului. Acestea sunt create special pentru folosirea lor de catre Utilizatori cu prilejul promovarii Aplicatiei, putand fi utilizate cu autorizarea Administratorului Site-ului numai in stricta concordanta cu prevederile acestor Termeni si Conditii.

Toate materialele si informatiile disponibile pe Sectiune, inclusiv dar fara a se limita la continutul si elementele de grafica ale acesteia, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, apartin Administratorului Site-ului, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corespunzatoare acestora apartin Administratorului Site-ului.

Termenul de "continut" include in mod special aplicatia informatica Povesti, in integralitatea sa si orice componenta a acesteia, incluzand codul sursa, imagini, text, design, dar fara a se limita la acestea. Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopurile prevazute in prezentul document si doar cu repectarea termenilor si conditiilor prevazute in acesta, precum si cu respectarea instructiunilor furnizate de Administratorul Site-ului prin intermediul Sectiunii.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit de orice persoana, prin intermediul AppStore si Google Play. Toate si orice costuri legate de traficul de date consumat pentru descarcarea aplicatiei sunt in sarcina Utilizatorilor. Cu titlu de exceptie, Aplicatia poate fi descarcata de catre clientii Orange care utilizeaza abonamentul Orange Junior fara costuri suplimentare pentru traficul de date (trafic 0).

Dupa descarcarea acesteia, Aplicatia poate fi utilizata pe cel mult doua echipamente (telefoane mobile si / sau tablete) apartinand Utilizatorului. Aplicatia va fi asociata numarului de telefon furnizat cu ocazia descarcarii acesteia.

Doua dintre materialele (povestile) disponibile in Aplicatie – „Scufita rosie” si „Ursul pacalit de vulpe” – pot fi descarcate si vizualizate de catre Utilizatori cu titlu gratuit. Celelalte povesti sunt disponibile gratuit doar pentru clientii Orange, dupa verificarea acestora in conformitate cu instructiunile disponibile in Sectiune, pe baza codului de activare si a numarului de telefon. Utilizatorii Sectiunii care nu sunt clienti Orange pot descarca celelalte povesti doar dupa achitarea tarifelor corespunzatoare.

Orice utilizare a continutului Sectiunii si / sau a Aplicatiei de catre terte persoane in alte scopuri decat cele prevazute in prezentul document se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al reprezentantului legal al Administratorul Site-ului. Astfel, este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestei Sectiuni, a Aplicatiei sau a oricarei parti a acestora efectuate in alte scopuri decat pentru utilizarea Aplicatiei in scopuri personale si cu respectarea prezentelor Termeni si Conditii.

Utilizatorul se va conforma in intregime tuturor prevederilor legale privind dreptul de autor si drepturile conexe, precum si oricaror informari si restrictii referitoare la utilizarea Aplicatiei, asa cum sunt publicate in Sectiune de Administratorul Site-ului.

Utilizatorul se obliga sa respecte toate drepturile de autor si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care Administratorul Site-ului si partenerii sai le detin asupra / in legatura cu Sectiunea, continutul acestuia, inclusiv Aplicatia, orice modul sau componenenta a acesteia sau in legatura cu utilizarea acestora.

Administratorul Site-ului ofera Utilizatorului dreptul neexclusiv si netransferabil de a utiliza Aplicatia pe tableta sau pe mobil, asa cum este furnizata de Administratorul Site-ului prin intermediul Google Play si AppStore. Utilizatorul nu are dreptul de a transmite, vinde, distribui Aplicatia, nici de a o incorpora in materiale ce urmeaza a fi distribuite, vandute sau transmise altei persoane cu titlu oneros sau gratuit, fara acordul scris, expres si prealabil al Administratorului Site-ului. Utilizatorul nu are dreptul de a modifica codul sursa al Aplicatiei furnizate de Administratorul Site-ului sub nicio forma si in niciun mod, nici de a efectua orice alte transformari asupra Aplicatiei, indiferent ca este vorba de design sau de functionalitatea acesteia Utilizatorul nu va altera in niciun mod si nici nu va elimina din continutul Aplicatiei sigla site-ului junior.clopotel.ro sau siglele partenerilor contractuali ai Administratorului Site-ului, nici continutul materialelor (povestilor) livrate catre acesta prin intermediul Aplicatiei.

Utilizatorul nu isi va insusi calitatea de autor al materialelor furnizate prin intermediul Aplicatiei. Nu se transmite implicit catre Utilizator niciun drept asupra Aplicatiei.

Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si / sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

3. Limitarea raspunderii
Utilizatorul intelege si accepta ca prin Aplicatie Administratorul Site-ului ofera doar anumite servicii care permit afiarea de materiale (povesti) pe echipamentul Utilizatorului si ca nu are niciun control si nicio obligatie ori raspundere privind, dar fara a se limita la urmatoarele: actiunile care pot fi / nu pot fi intreprinse de catre oricare Utilizator sau oricare persoane, ca rezultat direct sau indirect al expunerii la continutul Aplicatiei sau al utilizarii acesteia, precum si cu privire la orice consecinte pot deriva din aceasta. Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in orice mod ori masura pentru orice fel de actiuni desfasurate de catre Utilizator si nici pentru utilizarea in orice mod a Aplicatiei sau orice alta activitate legata de Aplicatia informatica ori in legatura cu Sectiunea sau site-ul junior.clopotel.ro.

Administratorul Site-ului nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru serviciul pus la dispozitia Utilizatorilor prin intermediul Sectiunii si in nicio situatie nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea serviciilor prezentate sau din imposibilitatea utilizarii acestora, indiferent de cauza, ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale continutului site-ului, pentru orice suma in plus fata de sumele platite de Utilizatori cu titlu de tarif pentru serviciile furnizate. Utilizatorul intelege si accepta ca serviciul precum si tot continutul Sectiunii sunt oferite "asa cum sunt", "asa cum sunt disponibile", iar Utilizatorii folosesc aceste servicii pe riscul lor.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Adminsitratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Administratorului Site-ului.

In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru orice fel de daune directe sau indirecte rezultate din utilizarea serviciului sau din orice alt aspect in legatura cu serviciul, pentru orice suma in plus fata de sumele platite de Utilizatori cu titlu de tarif pentru serviciile furnizate.

In cazurile de forta majora Administratorul Site-ului si / sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele site-ului junior.clopotel.ro, erorile de operare, greva etc.

4. Tarife si plati
Avand in vedere ca anumite materiale sunt disponibile prin intermediul Aplicatiei contra cost, in cazul in care doreste acces la acestea, Utilizatorul se obliga sa achite catre Administratorul Site-ului tariful pentru respectivele materiale, potrivit informatiilor disponibile in pagina de plata. Un Utilizator va putea accesa materialele respective conform prevederilor prezentelor Termeni si conditii si conform informatiilor disponibile pe site numai dupa autentificare si plata tarifelor corespunzatoare.

Achitarea tarifelor sus-mentionate se face intr-o moneda virtuala denumita “moneda”, obtinuta prin cumparare, plata fiind efectuata prin sms sau card. Valoarea monedei virtuale in eur (sau in lei) este indicata de Administratorul Site-ului prin afisare pe site si poate fi modificata oricand de Administratorul Site-ului, potrivit propriilor sale criterii care nu pot fi cenzurate de alte persoane. Sumele disponibile in moneda virtuala pot fi utilizate conform instructiunilor disponibile pe Site, pentru achitarea pretului anumitor materiale, iar Utilizatorul intelege si accepta ca rambursarea de catre Administratorul Site-ului a oricaror sume corespunzatoare pretului monedelor virtuale neconsumate, indiferent de motivul invocat sau de cuantumul sumei, nu este posibila.

Administratorul Site-ului nu va pretinde si Utilizatorul nu este obligat sa plateasca vreun tarif suplimentar in afara de cele mentionate pe Site. Utilizatorul nu poate cere rambursarea acestui tarif in nicio situatie in care a incalcat oricare din prevederile prezentelor Termeni si conditii.

Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a schimba tarifele pentru oricare dintre materiale si de a stabili noi tarife in orice moment, potrivit propriei sale optiuni. Orice modificare de tarife va deveni operanta imediat dupa notificarea in acest sens a Utilizatorului (prin e-mail sau prin afisarea acesteia pe site, potrivit optiunii Administratorului Site-ului).

Sunt aplicabile urmatoarele reguli pentru transferul de la Utilizator catre Administratorul Site-ului a tarifelor corespunzatoare materialelor furnizate Utilizatorului prin intermediul Aplicatiei: (a) Utilizatorul va transfera in avans Administratorului Site-ului contravaloarea materialelor, plata sumei fiind considerata efectuata doar la momentul la care contul bancar al Administratorului Site-ului va fi fost creditat cu suma respectiva, iar banca va fi confirmat operatiunea prin extras bancar sau alte documente bancare similare eliberate Administratorului Site-ului; (b) Utilizatorul intelege si accepta ca rambursarea de catre Administratorul Site-ului a sumelor platite de acesta catre Administratorul Site-ului pentru materialele furnizate, indiferent de motivul invocat sau de cuantumul sumei, nu este posibila. Plata se va putea face dupa cum urmeaza: prin trimiterea unui sms la numarul indicat in Site sau prin card, potrivit instrucţiunilor disponibile pe Site. Avand in vedere efectuarea platii prin sms sau prin card, Utilizatorul se supune in intregime termenilor si conditiilor operatorului de plati, Active Soft fiind absolvit in intregime de orice raspundere cu privire la orice probleme intalnite in efectuarea platii.

Utilizatorul intelege si este de acord sa suporte toate taxele si impozitele aplicabile sau orice alte taxe impuse potrivit prevederilor legale in materie in legatura cu utilizarea serviciilor de catre Utilizator, precum si toate comisioanele sau spezele de orice fel prevazute pesite sau datorate in orice mod in legatura cu sumele transferate cu orice titlu Administratorului Site-ului.

5. Modificarea Termenilor si Conditiilor
Administratorul Site-ului are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori, cu exceptia afisarii documentului modificat in Site.

Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre oricare din Utilizatori prin simpla utilizare a Aplicatiei, ori prin accesarea Sectiunii, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Sectiunii si / sau utilizarea in orice mod a Aplicatiei.

6. Legea aplicabila. Litigii Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale Administratorului Site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate in conformitate cu legea romana in vigoare.

Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre sunt functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate