Hello Kitty toamna Test de Halloween Joaca Fotbal cu Messi CEREALE Dexter de colorat Cunosti Craciunul? Intrecere cu Familia Flintstone 2 lumea fermecata Litera A in tren Recunoaste animalele din Jungle Junction! Coloreaza Steagul Oita Colina
Clopotel Junior
Canalul Disney Junior acum la RCS & RDS!

Clopotel Junior Programul îi invită pe părinți să se alăture copiilor lor în experiența unică Disney, care cuprinde povești magice, muzicale și emoționale, dar și personaje extraordinare, precum și teme specifice de învățare și dezvoltare care îi încurajează pe copii să învețe prin joc.

Disney Junior găzduiește o serie de programe exclusive foarte îndrăgite, cum ar fi Clubul lui Mickey Mouse, Moto-animăluțele din junglă, Manny Iscusitul și Jake și Pirații din țara de Nicăieri.

Despre Disney Junior:

Programele Disney Junior îi invită pe părinți să se alăture copiilor lor pentru a trăi experiența Disney cu povești și personaje magice, muzicale și naturale, incorporând în același timp teme specifice de învățare și dezvoltare create pentru copiii cu vârste între 2 și 7 ani.

Serialele și animațiile Disney Junior combină inegalabilele povești Disney și personajele îndrăgite de copii cu învățarea, cuprinzând matematică, limbi străine, nutriție și stiluri de viață sănătoase, precum și cu abilitățile sociale. Prin mixul de programe de desene animate și acțiune live, Disney Junior inspiră învățarea prin joc, de la primele noțiuni în domeniul matematicii și limbilor străine, la stiluri de viață sănătoasă, cu accent pe dezvoltarea socială și emoțională. Celebrează copilăria încurajându-i pe copii să râdă, să cânte, să danseze și, mai presus de toate - să se distreze.

De la prima etapă de dezvoltare a programelor, Disney apelează la experți în educație și dezvoltarea copiilor care analizează toate premisele și scenariile înainte de etapa de dezvoltare. Viziunea brandului Disney Junior a fost creată în strânsă colaborare cu părinții, întreg conținutul fiind aprobat de mămici. Pentru a afla mai multe detalii despre programele preferate puteți vizita și website-ul www.disneyjunior.ro și nu uitați să urmăriți noul canal Disney Junior începând cu 1 martie 2012!

Eroii tăi favoriți pot fi găsiți și în revista Disney Junior!